"I Do!": Η τενίστρια Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα παντρεύτηκε τον καλό της, Άρθουρ - Της ζήτησε να βγάλουν μία selfie & ερωτεύτηκαν! (φωτό)

Το τρυφερό love story και το παραμυθένιο νυφικό της αθλήτριας

Το μεγάλο "I do" είπε η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα στον καλό της, Άρθουρ Μπόρκες.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam δέχτηκε την πρόταση γάμου του συντρόφου της και τελικά παντρεύτηκαν στη Μαρμπέλα της Ισπανίας στις 5 Οκτωβρίου.

Να πούμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Μπόργκες πλησίασε την τενίστρια στο δρόμο και της ζήτησε να βγάλουν μία selfie.

Τρία χρόνια αργότερα έγινε και η γυναίκα του κι εκείνος ο εκλεκτός της καρδιάς της!

Το παραμυθένιο νυφικό 

Η πρώην πλέον σταρ του τένις έδειχνε μία πριγκίπισσα μέσα στο νυφικό της, σχεδιασμένο σε Α γραμμή από τον οίκο Pronovias με ασύμμετρη λαιμόκοψη και μια ουρά δύο μέτρων.

Το νυφικό με τον τεράστιο φιόγκο

Υπέροχη προσθήκη ήταν ο grande απλικαρισμένος φιόγκος στον αριστερό της ώμο, που προσέδιδε μία εκλεπτυσμένη πολυτέλεια στο σύνολο.

Το δεύτερο (συγκλο-) φόρεμα

Και φυσικά όσο ωραίο και να ήταν το νυφικό πάντα στη δεξίωση ακολουθεί και δεύτερο look.

Η Μουγκουρούθα επέλεξε ένα glamorous στράπλες φόρεμα γεμάτο κρυστάλλινα κρόσια και κεντημένα λουλούδια, επίσης με την υπογραφή "Pronovias".

Το σκίσιμο στο πόδι επέτρεψε άνεση κινήσεων για χορό και κέφι!

Η νύφη άλλαξε ρούχα στη γαμήλια δεξίωση

Αναφορικά με τον γαμπρό, φόρεσε ένα κομψό σμόκιν σε μπλε χρώμα με ασορτί παπιγιόν και cummerbund.

Το love story των νεόνυμφων

«Το ξενοδοχείο μου ήταν κοντά στο Central Park και βαριόμουν, οπότε σκέφτηκα να πάω μια βόλτα» δήλωσε η τενίστρια το 2023, σύμφωνα με την The Sun.

«Βγαίνω έξω και τον συναντώ τυχαία στο δρόμο. Ξαφνικά, γυρίζει και μου λέει: ‘Καλή τύχη στο US Open’. Έμεινα να σκέφτομαι: ‘Ουάου, είναι τόσο όμορφος’». Πόζαραν μαζί για μία selfie και τράβηξαν χωριστούς δρόμους εκείνη την ημέρα, αλλά συνέχισαν να συναντιούνται τακτικά στο πάρκο.

«Ήξερα ότι θα τον παντρευτώ πριν καν μου το ζητήσει. Όταν γνωριστήκαμε, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και συνειδητοποιήσαμε πολύ γρήγορα ότι ήμασταν το ιδανικό ζευγάρι».

Ανακοίνωσαν τελικά τον αρραβώνα τους τον Μάιο του 2023, αποκαλύπτοντας ότι ο Μπούργκες έκανε την πρόταση γάμο. «Με κέρδισες από το ‘Γεια’» ήταν η λεζάντα της ανάρτησης με γεωγραφικό στίγμα την ονειρική πρόταση στην Μαρμπέλα της Ισπανίας.

Δείτε την Μουγκουρούθα στον αγώνα του Wimbledon το 2017:

Υπενθυμίζεται πως η Μουγκουρούθα, η οποία κατάγεται από τη Βενεζουέλα, κατέκτησε τον τίτλο του Γαλλικού Όπεν το 2016 και του Wimbledon το 2017.

Διαβάστε ακόμη: Μεγαλοκοπέλα νύφη με ολόλευκα μαλλιά & ονειρεμένο νυφικό πήγε στον γάμο της με τα εγγόνια - παρανυφάκια - Γιατί η τελετή άργησε 20 χρόνια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr