Elon Musk: Έβαζε ιδιωτικούς ερευνητές για να κατασκοπεύει το τότε κορίτσι του, Amber Heard – Νόμιζε ότι τον απατάει (φωτό & βίντεο)

Ξέφυγε λίγο ο δισεκατομμυριούχος...

Την περασμένη εβδομάδα, ο Elon Musk εμφανίστηκε σε μια συγκέντρωση του Donald Trump στην Πενσυλβάνια, χοροπηδώντας πάνω-κάτω και λέγοντας στο πλήθος ότι η ψηφοφορία του Νοεμβρίου είναι η «πιο σημαντική της ζωής μας».

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla και της SpaceX δεν δίστασε να υποστηρίξει δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μασκ έχει εδώ και καιρό τονίσει ότι η ελευθερία του λόγου είναι το «θεμέλιο της δημοκρατίας», αυτός είναι και ο λόγος που υποστηρίζει σύμφωνα με τα λεγόμενα του τον Τραμπ.

Βέβαια δεν δείχνει να νοιάζεται για τα δικαιώματα των άλλων!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Musk έχει χρησιμοποιήσει ιδιωτικούς ερευνητές και εργαλεία παρακολούθησης για να ελέγξουν τις πληροφορίες και να καταστείλουν τους επικριτές.

Δεν είναι και η πρώτη φορά που το παρακολουθεί κάποιον...

Παραδόξως, ένας από τους στόχους παρακολούθησης του Musk ήταν και η πρώην του Amber Heard.

O λόγος; Για να δει αν τον απατάει ή όχι...

Image

twitter

Το 2017, όταν το ζευγάρι έβγαινε, η ομάδα ασφαλείας του Musk φέρεται να είχε προσλάβει μια εταιρεία ιδιωτικών ερευνητών για να παρακολουθεί τις κινήσεις της Heard όταν γύριζε το Aquaman στη Χρυσή Ακτή.

Η παρακολούθηση λέγεται ότι ήταν εκτεταμένη και ότι περιελάμβανε πολλούς πράκτορες, καθώς και πολλές κάμερες και drones. 

Ο Μασκ δεν απάντησε σε αιτήματα για σχολιασμό αυτού ή άλλων ισχυρισμών. 

Διαβάστε ακόμα: Elon Musk: «Αν δεν νικήσει ο Donald Trump στις εκλογές, τη γ…Η Κάμαλα θα με βάλει φυλακή σίγουρα» - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμα: Elon Musk: Για 3η φορά πατέρας από την 3η σύζυγο – 12 παιδιά στο σύνολο & συνεχίζει ο δισεκατομμυριούχος (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr