Σάλμα Χάγιεκ-Νικόλ Κίντμαν: Τι είπαν τελικά μεταξύ τους πριν πιαστούν "μαλλί με μαλλί" ; Ειδικός αναγνώστης χειλιών αναλύει! (βίντεο)

«Είμαι καλά, είμαι καλά. Ορίστε, είναι αρκετό, είναι εντάξει»

Μεγάλο "σούσουρο" έγινε χθες με αφορμή τη διαμάχη που είχαν η Σάλμα Χάγιεκ και η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στις κάμερες!

Οι δύο stars του Χόλυγουντ όπως φαίνεται και από τα πλάνα δείχνουν κάπως εκνευρισμένες καθώς παρευρέθηκαν στο fashion shοw του Balenciaga στο Παρίσι.

Μέσα από ένα σύντομο κλιπ βλέπουμε την Μεξικανή ηθοποιό να απλώνει το χέρι της επάνω στην Κίντμαν ενώ εκείνη το σπρώχνει μακριά.

Διαβάστε ακόμη: Ξεκατινιάστηκαν η Nicole Kidman με την Salma Hayek – «Έτριβαν» τα χέρια τους οι παπαράτσι για τον δημόσιο διαπληκτισμό των superstars (βίντεο)

Ένας ειδικά στην ανάγνωση χειλιών εξηγεί τι κουβέντες αντάλλαξαν αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα.

«Ας στρίψουμε εκεί, εντάξει, εδώ», πιστεύεται ότι είπε η Σάλμα Χάγιεκ στη Νικόλ Κίντμαν, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα και εγκληματολόγο αναγνώστη χειλιών Τζέρεμι Φρίμαν, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε τη στιγμή εδώ: 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, σύμφωνα με τον Φρίμαν, η πρωταγωνίστρια του «Big Little Lies» απάντησε: «Είμαι καλά, είμαι καλά. Ορίστε, είναι αρκετό, είναι εντάξει». Η Χάγιεκ παρενέβη τότε, αρχίζοντας να λέει: «Πρέπει να…», πριν βάλει το χέρι της στον ώμο της Κέιτι Πέρι.

Ο Φρίμαν δήλωσε στο Page Six ότι η Χάγιεκ είπε στη συνέχεια: «Αυτό είναι καλό, αυτό είναι καλό» και κατεύθυνε την 39χρονη Κέιτι Πέρι που φορούσε γυαλιά ηλίου να κοιτάξει τους φωτογράφους.

Αμέσως τα social media πήραν φωτιά κι έκαναν λόγο για διαμάχη κι ένταση ανάμεσα στις γυναίκες, ενώ άλλοι fans υποστήριξαν ότι απλά ήταν "χαμένες" από τα έντονα φώτα των paparazzi.

Για το υπόλοιπο της βραδιάς, ωστόσο η Κιντμαν και η Χάγιεκ μιλούσαν κανονικά χωρίς να επικρατεί τεταμένο κλίμα ανάμεσα τους.

Ένας χρήστης του X επεσήμανε ότι ίσως η Κίντμαν «απλά δεν αισθανόταν καλά τη στιγμή εκείνη και αυτό είναι εντάξει», σημειώνοντας ότι η εκδήλωση μόδας σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της τον περασμένο μήνα.

Το Page Six πάντως υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε καμία ένταση μεταξύ των δύο γυναικών και ότι πολλές φορές τα πράγματα παρερμηνεύονται στο διαδίκτυο και τα social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr