Όλγα Κεφαλογιάννη: Με κόκκινο satin mini boho φόρεμα στην Έκθεση Κοσμήματος της Στεφανίας Σιούφα – Oι stylish καλεσμένες στην γκαλερί Della Rounick (φωτό)

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 10/10/2024 έως 31/10/2024.

Η γκαλερί Della Rounick σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικού κοσμήματος της ιδιαίτερης καλλιτέχνιδας Στεφανίας Σιούφα, όπου με ευαισθησία ξαναζωντανεύει στοιχεία της φύσης και τα μεταμορφώνει σε πολύτιμα κοσμήματα. 

Η σειρά κοσμημάτων "Rebirth" αποτελεί ένα ταξίδι στις "θύμησες" και στις εμπειρίες της καλλιτέχνιδας από την ελληνική φύση.

Τα εγκαίνια της έκθεσης “Rebirth” πραγματοποιήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου 2024 και λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών!

ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΙΟΥΦΑ

Αναμεσά τους η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Νατάσα Παζαΐτη και ο Λάκης Γαβαλάς.

Η Υπουργός Τουρισμού έδειχνε πέρα για πέρα εντυπωσιακή με ένα boho satin mini φόρεμα. 

Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και λαμπερό και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά.

Η Νατάσα Παζαΐτη έβαλε ένα casual chic look, το οποίο απαρτιζόταν από ένα καφέ παντελόνι σε στενή γραμμή και ένα λευκό υπέροχο πουκάμισο με κεντήματα.

Δείτε φωτογραφίες: 

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 10/10/2024 έως 31/10/2024 και ώρες: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-20:00, Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00.

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη: Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Αθήνα, Πάολο Κούκουλι - Συζητήθηκε η αναβάθμιση συνεργασίας & συμπόρευσης των 2 χωρών στον τουρισμό

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη: Με το απόλυτο business look στο κέντρο της Αθήνας – Wide leg παντελόνι & ultra chic πουά πουκάμισο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr