Συγκλονιστικός Δημήτρης Σταρόβας για το εγκεφαλικό: Έχασα 40 κιλά - Δεν μπορούσα να πω ούτε μια λέξη να συγχρονίσω τα χέρια - Έχω επανέλθει 90% (βίντεο)

Το βιντεοπαιχνίδι που παίζει ο Δημήτρης Σταρόβας και τον βοηθά να αποκτήσει και πάλι τον συγχρονισμό του, 5 μήνες μετά το εγκεφαλικό

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας με ένα νέο βίντεο διάρκειας 28 λεπτών το πρώτο μεγάλο που κάνει μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο συγκλονίζει αναφερόμενος στις επιπτώσεις που είχε στο σώμα του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι κατά την περιπέτεια της υγείας έχασε σχεδόν 40 κιλά και ότι προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.

«Κοντεύω τα 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Και μην πείτε ότι δεν βλέπετε καλύτερα την κιθάρα», είπε στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ενώ δεν είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο: «Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί».

Επίσης, περιέγραψε την πρόοδο που έκανε στο επόμενο διάστημα από το επεισόδιο και δήλωσε ότι έχει πλέον επανέλθει πλήρως: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά».
 

 

Μάλιστα στο βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας παίζει και έναν βιντεοπαιχνίδι, οδηγεί μία νταλίκα για να μπορέσει να αποκτήσει και πάλι τον συντονισμό όλων των αισθήσεων και των κινήσεων.

Δείτε ακόμα: Συγκινητικός Δημήτρης Σταρόβας για το εγκεφαλικό: «Το μυαλό τρέχει, αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα» - «Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας: Επέστρεψε με νέο βίντεο στο Youtube μετά το εγκεφαλικό - "Ελπίζω να με θυμάστε - Όλα πάνε προς το καλύτερο"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr