Στην ίδια εκδήλωση, Ευρυδίκη Βαλαβάνη & Κωνσταντίνος Βασάλος – Το denim look της Penny Ingilis & ο leopard σακάκι της Ίνα Παλαμά (φωτό)

Μια εκπληκτική βραδιά!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το party του international brand “JACK&JONES” στο all day bar restaurant “Veniero”, το δημοφιλέστερο meeting point των βορείων και όχι μόνο προαστίων, στο οποίο σύσσωμοι οι επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας και οι πιο γνωστές fashion crowd φυσιογνωμίες έδωσαν το λαμπερό παρών. 

Την γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωσε τo εντυπωσιακό Dj Show της Μαρίας Αντωνά.

Ποιους είδαμε;

Steve Calfoglou - Ίνα Παλαμά - Περικλής Κονδυλάτος - Ραμόνα Βλαντή - Χάρης Σιανίδης
Κωνσταντίνος Βασάλος - Χάρης Σιανίδης - Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Νίκος Γεωργιάδης
Κατερίνα Καρατζά - Μαρία Αντωνά - Θοδωρής Σταθόπουλος - Γιώργος Μανίκας - Σπύρος Σώλος - Γιάννης Αϊβάζης
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος - Μάνος Ιωάννου - Γιώργος Μανίκας - Γιάννης Αϊβάζης
Βίκυ Κουλιανού - Μαρία Ανδρούτσου

Ποια looks ξεχωρίσαμε;

H make-up artist & hairstylist, Penny Ingilis επέλεξε ένα συγκλονιστικό τύπου denim look το όποιο ήταν super chic.
To πιο hot σετάκι της σεζόν φόρεσε η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαρία Αντωνά και το συνδύασε με τις σέξι ψηλές μπότες της.
Λατρέψαμε το σακάκι, animal print του μοντέλου, Ίνα Παλαμά, τοπ τάση για το φθινόπωρο!

Η “JACK&JONES”, το κυρίαρχο brand της πολυεθνικής εταιρείας “BESTSELLER”, αποτελεί ένα από τα κορυφαία brands ανδρικής ένδυσης στην Ευρώπη με ισχυρή παρουσία στην κατηγορία του denimwear. Οι συλλογές της “JACK&JONES” περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία απογειώνουν το νεανικό, ανδρικό στυλ σε κάθε περίσταση. 

Τα τελευταία 6 χρόνια η “JACK&JONES” έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με το brand να απαριθμεί 22 retail stores, αλλά και να τοποθετείτε σε περισσότερα από 800 φυσικά καταστήματα ένδυσης.

To “Veniero” βρίσκεται στην πλατεία Κεφαλαρίου και είναι ένας all day ζωντανός πολυχώρος με άποψη, αισθητική και γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή! 

Μαρία Μανάβη - Θοδωρής Σταθόπουλος - Σωκράτης Σώλος (ιδιοκτήτης Veniero) - Πάνος Τριανταφύλλου - Σπύρος Σώλος - Κατερίνα Καρατζά

Ένας μοντέρνος χώρος με cosy διακόσμηση και διακριτική πολυτέλεια όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το πρωϊνό του, τον καφέ του και το δείπνο του, στα πλαίσια μίας σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας. 

Θοδωρής Σταθόπουλος - Σωκράτης Σώλος - Σπύρος Σώλος - Μαρία Μανάβη

Το μενού συμπληρώνει μια λίστα από μερικές από τις πιο ξεχωριστές ετικέτες κρασιών Ελλήνων παραγωγών, προσεκτικά επιλεγμένες για να συμπληρώσουν με τον ιδανικό τρόπο την εμπειρία

Το bar του “Veniero” προτείνει πάντα μια σειρά από φανταστικά signature cocktails, γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά bars των βορείων προαστίων.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Βασάλος για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος; - Είχα ετοιμάσει & δώρο, έναν αποχυμωτή» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Μην με ρωτάτε για τον Βασάλο – Κουράστηκα με αυτήν την ιστορία, έχω προχωρήσει στη ζωή μου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr