Πάνος Καλλίτσης: Ο δράστης που τον πυροβόλησε, αποφυλακίστηκε & συνελήφθη ξανά… - Τον έπιασαν για διακίνηση ροζ κοκαΐνης (βίντεο)

Ο 50χρονος, μαζί έναν ειδικό φρουρό και έναν Ιρακινό, συμμετείχαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αν κάνουμε μια αναδρομή στο 2016, θα θυμηθούμε ότι ένας άνδρας είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση. Είχε προσπαθήσει να τον πυροβολίσει και φυλακίστηκε.

Όμως το 2022 αφέθηκε ελεύθερος και συνελήφθη ξανά για διακίνηση ροζ κοκαΐνης σε μπαρ της Πάτρας.

Οι αρχές της Πάτρας ήρθαν αντιμέτωποι με τον 50χρονο, ερευνώντας πληροφορίες για άτομο που διακινεί ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα. 

Πρώτα εντόπισαν έναν 41χρονο άνδρα ο οποίος φαίνεται να είχε προμηθευτεί  μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης από τον δράστη έναντι 70 ευρώ.

Ο 50χρονος συνελήφθη όταν έβγαινε από το σπίτι του. 

Ερεύνησαν το σπίτι του και βρήκαν 16,76 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 γραμμάριο ροζ κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 675 ευρώ, ένα πιστόλι των 32mm με σιγαστήρα και έναν γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer), μία μάσκα προσώπου από σιλικόνη, μία μάσκα προσώπου κάλυψης στόματος-μύτης.

Δείτε το βίντεο: 


Η απόπειρα ανθρωποκτονίας του κομμωτή

Ο Πάνος Καλλίτσης, ο διάσημος make up artist δέχθηκε το βράδυ εκείνου του Σαββάτου δολοφονική επίθεση στο σπίτι του από αγνώστους με τρεις σφαίρες εκ των οποίων η μία τον βρήκε στο πόδι κι η άλλη στο θώρακα.

Οι δράστες, τον περίμεναν στην πιλοτή του σπιτιού όπου και τον πυροβόλησαν. Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο Πάνος Καλλίτσης επέστρεφε από το κομμωτήριό του, που βρίσκεται στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού, στο σπίτι του στην περιοχή του Λυκαβηττού. 

Μπροστά στην επίθεση ήταν και η τότε σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, καθώς η μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε.

Ο γνωστός κομμωτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr