Σοφία Παθέκα μας «ανοίγει» το σπίτι & μιλά για το διαζύγιό της: «Ακόμα περνάω σκοτεινές στιγμές - Η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια» (φωτό & βίντεο)

«Δεν έχει νόημα να κάτσεις να περιμένεις για να μη βουλιάξει το πλοίο», πρόσθεσε.

Η αγαπημένη γυμνάστρια, Σοφία Παθέκα μετά από 21 χρόνια γάμου με τον Λεωνίδα Παπασταύρου με τον οποίο έχουν και δυο γιούς.

Τώρα μετά από κάποιους μήνες χωρισμού κάνει την νέα της αρχή στο νέο της σπίτι.

Η Σοφία Παθέκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι αναφέρθηκε στο νέο σπίτι που μετακόμισε στην Εκάλη.

«Έψαχνα πολύ καιρό να βρω κάτι κοντά στο άλλο μου σπίτι, ώστε να μην έχουν τα παιδιά θέματα μετακίνησης», είπε για το νέο της σπίτι στην Εκάλη.

Μίλησε για τον χωρισμό της και είπε:


«Όταν βουλιάζει ένα πλοίο, ο καπετάνιος φεύγει τελευταίος, οι υπόλοιποι όμως βουτάνε για να μην πνιγούν. Δεν έχει νόημα να κάτσεις να περιμένεις για να μη βουλιάξει το πλοίο, πρέπει να πιαστείς και να σωθείς. Εγώ βούτηξα», ανέφερε.

Εξέφρασε ακόμα τα συναισθήματά της μετά το διαζύγιο. Όπως είπε, η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη, όμως η ψυχική υγεία είναι σημαντικότερη.

«Ακόμα περνάω σκοτεινές στιγμές. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης, η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια, αλλά και η ψυχική υγεία, η γαλήνη και ο σεβασμός είναι πράγματα που πρέπει να τους δώσεις αξία», τόνισε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα: Η εντυπωσιακή Σοφία Παθέκα περιγράφει πως έλαβε live πρόταση από τον Γιώργο Λιάνη να αναλάβει το γυμναστήριο της Βουλής

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Παθέκα μετά το διαζύγιο: «Είμαι μια γυναίκα στα 50, πονεμένη, δουλεμένη & θέλω να αγαπηθώ - Θέλω να νιώσω στοργή & φροντίδα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr