Ο γαμπρός 72 ετών, η νύφη μόλις 23 & τσιρλίντερ! Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και το αίσθημα ξεκίνησε πριν δύο χρόνια - Ποιοι είναι

 "Ἔρως ἀνίκατε μάχαν" 

Τα ... δαχτυλίδια του Super Bowl δεν φαίνεται να είναι το μόνο είδος κοσμήματος που κυνηγάει αυτές τις μέρες ο Μπιλ Μπέλιτσικ.

Με τις φήμες να οργιάζουν για τις προπονητικές του προοπτικές, υπάρχει μια ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του: οι Ντάλας Κάουμποϊς, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με μέτριο ρεκόρ 3-3 υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μάικ ΜακΚάρθι.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν ο Μπέλιτσικ θα επιστρέψει στην προπονητική – ειδικά επειδή η ζωή του με τη νέα του σύντροφο, Τζόρντον Χάντσον, 23 ετών και cheerleader, πηγαίνει εξαιρετικά καλά· τόσο καλά που ίσως σύντομα ακούσουμε γαμήλιες καμπάνες για το ζευγάρι.

«Ο Μπιλ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι για το τι θέλει να κάνει για το μέλλον του, καθώς εξακολουθεί να έχει το κίνητρο να προπονήσει ξανά και να σπάσει το ρεκόρ νικών, αλλά η ζωή του τώρα δεν είναι κακή, καθώς απολαμβάνει την τηλεοπτική του καριέρα και, φυσικά, τη σχέση του (εδώ και δύο χρόνια) με την Τζόρντον, η οποία εξελίσσεται σε κάτι που θα οδηγήσει σε γάμο», ανέφερε πηγή στη DailyMail.com.

«Θέλει να είναι μαζί της συνέχεια, αλλά εκείνη τον πιέζει να εξετάσει τις επιλογές που θα έχει για την επόμενη σεζόν, επειδή ξέρει ότι αυτό τον κάνει ευτυχισμένο», συνεχίζει η πηγή.

«Μετά από έναν χρόνο εκτός γηπέδων, θα έχει περισσότερες επιλογές, αλλά, όπως φαίνεται τώρα, θα πάρει την απόφαση όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και με τη σύντροφο της ζωής του, καθώς θέλει εκείνη να είναι ευτυχισμένη με κάθε απόφαση που θα πάρει για τυχόν προσφορές που θα λάβει.», προσθέτει η πηγή.

Μια από αυτές τις προσφορές θα μπορούσε να έρθει από τους Ντάλας Κάουμποϊς, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέρι Τζόουνς, να μην κρύβει ποτέ την επιθυμία του για μια επιτυχημένη ομάδα.

Αυτό θα μπορούσε να τον οδηγήσει στο να απολύσει τον ΜακΚάρθι, με πηγές να αναφέρουν ότι ο Μπέλιτσικ είναι ο προτιμώμενος υποψήφιος για τη δουλειά.

«Αν ο Τζέρι Τζόουνς απολύσει τον Μάικ ΜακΚάρθι, η θέση των Κάουμποϊς είναι του Μπιλ αν τη θέλει», λέει μια πηγή στη DailyMail.com.

A source tells DailyMail.com that Belichick views Hudson as 'the love of his life'

«Αν η σεζόν συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση, ο Μπιλ μπορεί να δεχτεί ένα τηλεφώνημα, αλλά αν αναλάβει κάποια δουλειά, θα είναι για την επόμενη χρονιά και όχι ως αντικαταστάτης φέτος.»

Η πηγή συνεχίζει: «Ο Μπιλ προς το παρόν τείνει να μην πάρει τη δουλειά, επειδή θα πρέπει να συνεργαστεί με τον Τζέρι Τζόουνς. Δεδομένου ότι οι Κάουμποϊς είναι σε κακή κατάσταση και χρειάζονται νέα κατεύθυνση και προπονητή, ο Μπιλ μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης για να πείσει τον Τζέρι να αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι αυτόματο ότι θα ενταχθεί στους Κάουμποϊς· είναι πιο πιθανό να μην το κάνει, καθώς η δουλειά αυτή θα προκαλέσει περισσότερους πονοκεφάλους από όσους χρειάζονται.»

«Το κύριο συμπέρασμα από μια μελλοντική προπονητική θέση στο Ντάλας είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Μπιλ για να εξασφαλίσει μια άλλη δουλειά αλλού. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ομάδες ως μοχλό για να πάει εκεί που πραγματικά θέλει», καταλήγει η πηγή.

Ο Μπέλιτσικ έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα ενημέρωσης από τότε που ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς μετά από 24 σεζόν στο τιμόνι μιας από τις πιο επιτυχημένες δυναστείες στον αμερικανικό αθλητισμό.

Έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε εκπομπές όπως το "The Pat McAfee Show", το "Manningcast" στο Monday Night Football, το "Inside the NFL" και στο Underdog Fantasy network.

Η δουλειά στους Κάουμποϊς δεν είναι η μόνη με την οποία συνδέεται ο Μπέλιτσικ - καθώς φήμες υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι υποψήφιος για τη θέση του προπονητή των Νιου Γιορκ Τζετς, μετά την απόλυση του Ρόμπερτ Σάλεχ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr