Υπόθεση Πελικό: 70χρονος βίαζε τη Ζιζέλ για 37 λεπτά στις διακοπές με τον σύζυγό της - Ήταν καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίησης της 14χρονης κόρης του

Ο 70ρονος Μοχάμεντ πατέρας επτά παιδιών είχε φυλακιστεί 5 χρόνια για τον βιασμό της κόρης του

Μπορεί η υπόθεση Πελικό να είναι είναι σοκαριστική όμως οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι συγκλονιστικές.

Ο σύζυγος Ντομινίκ έχει παραδεχθεί ότι νάρκωνε τη σύζυγό του Ζιζέλ για να τη βιάζουν επί μία δεκαετία άγνωστοι άνδρες που έβρισκε στο διαδίκτυο, από τους οποίους 49 κάθονται στο εδώλιο.

Μάλιστα ένας από τους βιαστές, ο 70χρονος Μοχάμεντ είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση, το 1991, για όσα είχε διαπράξει σε βάρος της 14χρονης κόρης του το 1983.

Ο Μοχάμεντ ανήκει στην τελευταία ομάδα από συνολικά επτά κατηγορούμενους που απολογούνται για τους βιασμούς σε βάρος της Ζιζέλ Πελικό που είχε οργανώσει ο σύζυγός της, Ντομινίκ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μοχάμεντ φέρεται να βίασε την Πελικό μαζί με τον συζυγό της τον Μάιο του 2019 ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές.

Ο φάκελος με τις εικόνες από τον βιασμό αυτό που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ντομινίκ Πελικό είχε την ονομασία Momo il de Re. Ο Μοχάμεντ είπε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε τον Πελικό σε ιστοσελίδα για swingers και οι δύο τους κανόνισαν να συναντηθούν με τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό να διαρκεί 37 λεπτά.

 

Στη δίκη του για τον βιασμό της κόρης του ο Μοχάμεντ, ο οποίος είναι πατέρας επτά παιδιών είχε υποστηρίξει ότι η υπόθεση ήταν «στημένη» από την κόρη του και την πρώην σύντροφό του υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έπασχε από ψυχολογική διαταραχή.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Πελικό: Κατέρρευσε στο δικαστήριο η Ζιζέλ στην περιγραφή βιαστή της – «Έψαχνα για σεξουαλική σύντροφο. Νόμιζα ότι ικανοποιούσα το ζευγάρι»

Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν το δικαστήριο καθώς ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι δεν έπασχε από κάτι που να μην του επέτρεπε να έχει έλεγχο τον πράξεών του.

Δείτε ακόμα: Υπόθεση Πελικό: Αυτοί είναι οι βιαστές της Ζιζέλ - Πυροσβέστης, διευθυντής σούπερ μάρκετ, ζωγράφος, διακοσμητής, επιχειρηματίας, οδηγός αγώνων

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλη η Ζιζέλ Πελικό από ατάκα δικηγόρου ότι «υπάρχει βιασμός και βιασμός» - «Αυτοί οι άνδρες είναι έκφυλοι, διέπραξαν βιασμό» του απάντησε – Καταχεικροτήθηκε (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr