Η Κάρλα Μπρούνι παραδίδει μαθήματα sexiness στα 56 της - Σάρωσε με τον hot κορσέ & το δαντελένιο καλσόν στην πασαρέλα της Victoria's Secret (φωτό-βίντεο)

"Είναι πολύ διασκεδαστικό να γίνεσαι άγγελος, θα έχω φτερά!"

Άκρως φαντασμαγορικό ήταν το show που μας χάρισε η Victoria Secret!

Φέτος, η εκδήλωση επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου γεννήθηκε το Victoria's Secret Fashion Show.

Φυσικά υπήρχαν live μεταδόσεις από διάφορες πλατφόρμες όπως το Youtube και το Tiktok.

Στο φετινό σόου είδαμε να περπατάνε στην πασαρέλα πολύ γνωστά ονόματα.

Η θρυλική Τάιρα Μπανκς εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια!

Δείτε ολόκληρο το show εδώ:

Στο πλευρό της βρέθηκαν μοντέλα όπως οι Τζίτζι Χαντίντ, Παλόμα Ελσέσερ, Ιμάν Χαμάμ, Κάντις Σουάνπολ, Γκρέις Ελίζαμπεθ, Τέιλορ Χιλ, Μαγιόβα Νίκολας, Ντέβιν Γκαρσία, Μπάρμπαρα Πάλβιν, Μπεχάτι Πρίνσλο, Άσλει Γκρέιχαμ, Τζασμίν Τουκς και Αντριάνα Λίμα.

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Κάρλα Μπρούνι 

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η πασαρέλα της 56χρονης Κάρλα Μπρούνι.

Το πρώην μοντέλο καθήλωσε όλους τους θεατές φορώντας ένα μαύρο σύνολο με δαντελένιο καλσόν, κορσέ και σέξι εσώρουχο!

Με αυτό το look απέδειξε ότι ακόμη διατηρεί άψογες αναλογίες και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις 20αρες!

"Ευχαριστώ πολύ @victoriassecret #VSFashionShow που μου έδωσες νέα φτερά στην αξιοσέβαστη ηλικία μου….", σημείωσε χιουμοριστικά στη λεζάντα της σχετικής της ανάρτησης.

Το ντεμπούτο της στα 56 της

"Στην ηλικία μου;! Είναι πολύ συναρπαστικό και είναι πολύ συγκλονιστικό, πραγματικά", ανέφερε αρχικά στο Page Six, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: "Επειδή, κανείς δεν συνηθίζει να βρίσκεται στην πασαρέλα, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό [το κάνει], νιώθω πάντα σαν την πρώτη φορά".

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Bruni περπάτησε στις πασαρέλες των οίκων Chanel, Dior, Saint Laurent και πολλών άλλων. Ωστόσο, η ίδια λέει ότι το σόου της Victoria's Secret είναι σημαντικό.

"Το να βρίσκομαι με την ομάδα είναι υπέροχο - να συζητάμε, να γελάμε", μοιράστηκε. "Αυτό είναι το ωραίο με τη μόδα: Είναι μια ομαδική δουλειά!"

"Είναι πολύ διασκεδαστικό να γίνεσαι άγγελος. Θα έχω φτερά!", ανέφερε στο τέλος των δηλώσεων της. 

Υπενθυμίζουμε ότι η επίδειξη διακόπηκε το 2019 για διάφορους λόγους, κυρίως μετά τα σχόλια του πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ Ed Rezak για τα plus-size και τα transgender μοντέλα, αλλά μετά από πολλές αλλαγές για την εταιρεία και το ίδιο το brand, επέστρεψε δυναμικά φέτος.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Ανθή Φακιδάρη - Η 21χρονη Ελληνίδα θεά που φόρεσε τα φτερά αγγέλου στο Victoria's Secret show (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Victoria's Secret: Οι άγγελοι κατέβηκαν πάλι στη γη & στην πασαρέλα για το πιο φαντασμαγορικό σόου εσωρούχων & lingerie όλων των εποχών! Δείτε εντυπωσιακά βίντεο & φωτό με όλες τις stars

Διαβάστε ακόμη: Ο μεγάλος & ο μικρός άγγελος! Η 50χρονη Kate Moss περπάτησε με την 22χρονη κόρη της, Lila Moss στο Victoria's Secret Fashion Show (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr