Πρίγκιπας Harry – Meghan: Αγόρασαν νέα έπαυλη στην πιο ελίτ περιοχή της Πορτογαλίας – Δίπλα στο εξοχικό της ξαδελφούλας του, Πριγκίπισσας Ευγενίας (φωτό)

Θα μπορούν πλέον να εισέρχονται στην Ευρώπη χωρίς βίζα

Ο Πρίγκιπας Χάρι, ο δεύτερος γιος του Βασιλιά Καρόλου Γ', και η σύζυγός του, ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, αγόρασαν ένα σπίτι στο Αλεντέχο, που βρίσκεται στη εξωτική Πορτογαλία.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε αυτή τη γοητευτική περιοχή πριν από ένα χρόνο, όταν επισκέφθηκαν την ξαδέλφη το Πρίγκιπα, την Πριγκίπισσα Ευγενία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του αγόρασαν ένα σπίτι στην Comporta, πάνω από 95 χιλιόμετρα νότια της Λισαβόνας.

Η περιοχή φημίζεται για τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα γήπεδα του γκόλφ.

Θα μπορούν πλέον να εισέρχονται στην Ευρώπη χωρίς βίζα

Οι Σάσεξ με την αγορά τους αυτή απέκτησαν «Golden Visa», βάσει της οποίας θα έχουν πρόσβαση χωρίς βίζα στη ζώνη Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για την ιστορία, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2017 και το παλάτι του Κένσινγκον ανακοίνωσε πως η Μέγκαν θα υπέβαλε αίτηση για τη βρετανική υπηκοότητα εν ευθέτω χρόνω, με έναν εκπρόσωπο να επιβεβαιώνει ότι «θα περάσει από τη διαδικασία που διαρκεί αρκετά χρόνια».

Ωστόσο, τελικά εγκατέλειψε αυτή την προσπάθεια, καθώς οι Σάσεξ αποφάσισαν να φύγουν από τη Βρετανία τον Μάρτιο του 2020, λιγότερο από δύο χρόνια μετά τον γάμο τους.

Τώρα μένουν μόνιμα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και είναι ευτυχισμένοι με τα δυο παιδάκια τους.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Harry: Οι royal fans αναρωτιούνται «Κόψατε την Meghan από την φωτογραφία γενεθλίων του» - Το παλάτι το αρνείται & δίνει εξηγήσεις

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Νέα αθόρυβη εμφάνιση στο Λονδίνο – Μένει δίπλα στο Μπάκινγκχαμ, αλλά δεν θα δει ούτε τον Ουίλιαμ, ούτε τον Κάρολο (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr