Σάρα Καρμπονέρο: Η καλλονή ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον καρκίνο της – Τι είπε η πρώην σύζυγος του τερματοφύλακα, Ίκερ Κασίγιας (φωτό & βίντεο)

«Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, ήμουν σε κατάσταση σοκ», τόνισε.

Η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του δημοφιλή ποδοσφαιριστή Ίκερ Κασίγιας μιλά με δάκρυα στα μάτια για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο των ωοθηκών από το 2019.

Ο λόγος για την καλλονή, Σάρα Καρμπονέρο που ξέσπασε κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε γκαλά για τη συγκέντρωση πόρων για την έρευνα στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Όσα είπε η Ισπανίδα ρεπόρτερ με την εξωτική ομορφιά: 

«Αυτό το βραβείο είναι για όσους υποφέρουν από αυτή τη σοβαρή ασθένεια. Να θυμάστε πως πάντα υπάρχει ελπίδα και φως στο τέλος του τούνελ. Εγώ είμαι εδώ, έξι χρόνια μετά, χάρη στην ιατρική και την αγάπη των ανθρώπων μου. Άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ, γι’ αυτό τους αφιερώνω το βραβείο», δήλωσε η Καρμπονέρο που «λύγισε» κατα τη διάρκεια της ομιλίας της.

Δείτε το βίντεο: 

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω ανοιχτά και δημόσια για αυτό. Απέφευγα να πω τη λέξη καρκίνος πιστεύοντας πως αν δεν την ονοματίζω δεν θα είναι πραγματικότητα. Μου πήρε χρόνο για να το αποδεχτώ και να κατανοήσω πως είναι ένας μαραθώνιος, πως πάντα θα είμαι ασθενής ογκολόγων και θα ζω με την αβεβαιότητα. Έμαθα όμως να το αποδέχομαι και να εκτιμώ τον χρόνο που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Η δύναμη της αγάπης είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να γιατρέψει τα πάντα», πρόσθεσε.

«Δεν είναι κακό να δείχνουμε ευάλωτοι, απεναντίας! Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήμουν 35 ετών, ζούσα μια υγιή ζωή και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί σε μένα. Το μυαλό μου ήταν γεμάτο ‘γιατί’. Θέλω, λοιπόν, τώρα να απευθυνθώ σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάλογη κατάσταση και να τους πω ότι μπορούν σε 10-15 χρόνια μετά από αυτό να είναι ακόμη ζωντανοί και δυνατοί. Αυτό έκαναν μαζί μου και κάποιοι άλλοι δίνοντάς μου δύναμη να συνεχίσω», κατέληξε η Σάρα Καρμπονέρο.

Για την ιστορία, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και η ρεπόρτερ είχαν έναν υπέροχο γάμο και έχουν αποκτήσει δυο γιους μαζί.

Ωστόσο τους «χτύπησε» η μοίρα και το 2019 η υγεία τους κατέρρευσε ταυτόχρονα. Δεν κατάφεραν να βγουν αλώβητοι από αυτό.

Την πρωτομαγιά του 2019, o Ίκερ Κασίγιας υπέστη οξύ έφραγμα του μυοκαρδίου, κατά τη διάρκεια προπόνησης, γεγονός που σηματοδότησε το τέλος της καριέρας του. Ο ίδιος ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα ήρθε ένα δεύτερο χτύπημα της μοίρας, που αυτή τη φορά αφορούσε την αγαπημένη του σύζυγο.

Η Σάρα διαγνώστηκε με καρκίνο ωοθηκών.

Οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για τα παιδάκια τους.

Διαβάστε ακόμα: Η πανέμορφη δημοσιογράφος - γυναίκα του Κασίγιας έχει καρκίνο στις ωοθήκες - Το μήνυμά της μετά την χειρουργική επέμβαση (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Σάρα Καρμπονέρο: Ο έρωτας με τον διάσημο ποδοσφαιριστή , το έμφραγμα του μυοκαρδίου, ο δικός της καρκίνος & το τέλος στον γάμο της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr