Story of the Day: Ο Κόλιν άντεξε μία εβδομάδα μόνο με μπάρες πρωτεΐνης - «Αισθανόμουν σαν να δηλητηριάζω τον εαυτό μου» (βίντεο)

Έτρωγε καθημερινά μόνο αυτό το σνακ

Ένα ιδιαίτερο challenge έβαλε στον εαυτό του ο Κόλιν Μουρέι από το Ουινσκόνσιν.

Ο γνωστός Youtuber, αποφάσισε να ζήσει μία εβδομάδα τρώγοντας μόνο μπάρες πρωτεΐνης έτσι ώστε να δει τι θα γίνει στο σώμα του.

Φυσικά μοιράστηκε την εμπειρία του με ένα αναλυτικό βίντεο στο κανάλι του.

Ο ίδιος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας την καθιερωμένη προπόνηση του.

Ωστόσο, ο οργανισμός του αντιδρούσε με έναν τρόπο που του έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά... 

Μετά την πρώτη ημέρα, ανέφερε ότι απολάμβανε το γεγονός ότι δεν χρειαζόταν να μαγειρεύει τόσο πολύ, αλλά στο τέλος της, είχε ήδη μετανιώσει για την απόφασή του, αφού είχε φάει 6 μπάρες πρωτεΐνης, δύο ώς ένα γεύμα.

«Νομίζω ότι είμαι έγκυος, το στομάχι μου έχει «σπάσει». Έχω ήδη αρχίσει να σιχαίνομαι αυτό το φαγητό», δήλωσε.

Τη δεύτερη μέρα, παραδέχτηκε ότι είχε προκύψει ένα περίεργο πρόβλημα και δεν μπορούσε να επισκεφθεί την τουαλέτα, με την κοιλιά του να είναι έτοιμη να... εκραγεί. Τις τελευταίες ημέρες όπως αποκάλυψε «έσπασε» την δίαιτα και αναγκάστηκε να φάει μερικά βατόμουρα και μήλα για να νιώσει καλύτερα.

Την τέταρτη ημέρα ωστόσο επέστρεψε εκ νέου στη πρόκληση μόνο με μπάρες πρωτεΐνης, αλλά δήλωσε ότι υπέστη περισσότερες παρενέργειες.

«Συνήθως έχω πάντα ένα six-pack, αλλά από τότε που κάνω αυτή τη δίαιτα, είμαι σαν να είμαι πάντα φουσκωμένος. Επίσης, μυρίζω».

Καθώς διανούσε την πέμπτη και έκτη ημέρα, σχολίασε ότι ένιωθε τόσο εξαντλημένος και ανήσυχος και ότι οι προπονήσεις του είχαν σχεδόν σταματήσει. Ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα: «Αισθανόμουν σαν να δηλητηριάζω τον εαυτό μου». Αυτή την τελευταία εβδομάδα, δεν κοιμήθηκα, δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα... Θα έπρεπε να είναι ένα σνακ που να καταναλώνεται πολύ αραιά».

Σίγουρα μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr