Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ανύπαρκτη η βέρα του κάθε φορά - Πάει κόντρα στη βασιλική παράδοση;

Ο πατέρας του, Κάρολος δεν την αποχωρίζεται ποτέ

Κόντρα στα έθιμα και στις παραδόσεις πάει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο γιος του Βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα παρατηρήθηκε ότι σε καμία από τις δημόσιες εμφανίσεις του δε φοράει τη βέρα του.

Εν αντιθέσει, με την σύζυγο του, πριγκίπισσα Κέιτ που δεν την αποχωρίζεται παρά μόνο το τελευταίο διάστημα (ύποπτο;) ....

Η κίνηση, λοιπόν, του Γουίλιαμ έρχεται αντίθετη με την βασιλική παράδοση, καθώς τόσο ο πατέρας του, Κάρολος, όσο και ο αδερφός του, Χάρι φοράνε κανονικά τη βέρα τους.

Τι συμβαίνει πρίγκιπα;

Πέραν από τις θεωρίες συνομωσίας που γράφονται κατά καιρούς για κρίση στο γάμο του ζευγαριού, μια πηγή που μίλησε στη Mirror δήλωσε ότι η απόφαση ήταν αποτέλεσμα του στυλ του μελλοντικού βασιλιά.

«Δεν του αρέσουν τα κοσμήματα», εξήγησε η πηγή. «Δεν έχει φορέσει ποτέ κανένα. Αποφάσισε ότι δεν ήθελε να φορέσει ούτε βέρα. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές του προτιμήσεις».

Μιλώντας το 2018 στο Marie Claire, η βασιλική σχολιάστρια Eloise Parker ανέφερε περισσότερες πληροφορίες:

«Αν και είναι παραδοσιακό για τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να φορούν τόσο δαχτυλίδι αρραβώνων όσο και γαμήλιο δαχτυλίδι μετά τον γάμο τους, δεν ήταν ποτέ παράδοση για τους άνδρες να φορούν ένα», είπε.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας William δεν τα φορούν. Νομίζω ότι όταν έχεις έναν γάμο που παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι, όλοι ξέρουν ότι είσαι παντρεμένος».

Επομένως, τώρα που λύθηκε το μυστήριο μπορούμε όλοι να ησυχάσουμε και να αποδεχτούμε ότι και οι royals μερικές φορές κάνουν τα δικά τους!

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Αυτό είναι το δώρο αξίας £36.000 που έλαβε όταν γεννήθηκε - Γιατί δεν το κράτησε ποτέ;

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπες Χάρι & Γουίλιαμ: Παρόντες & εκείνοι στα πάρτυ του ράπερ, Diddy - Γιατί σταμάτησαν οι προσκλήσεις;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr