Eva Mendes: Απαγορεύει τα κινητά στις κόρες της – «Το να πω "ψάξε κάτι στο διαδίκτυο" ισοδυναμεί με το "πήγαινε στη μέση του δρόμου & θα είσαι μια χαρά"»

Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η δημοφιλής ηθοποιός, Eva Mendes μίλησε για στους Sunday Times για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Ο λόγος για την ανατροφή των παιδιών.

Αυτό είναι ένα θέμα που προβληματίζει ακόμα και τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.

Η Eva Mendes έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον ηθοποιό Ryan Gosling, την 10χρονη Esmeralda και την 8χρονη Amanda.

Η ηθοποιός τόνισε πως απαγορεύει στις κόρες της αυστηρά την χρήση κινητών τηλεφώνων ή social media.

«Το να πω στο παιδί μου "ψάξε κάτι στο διαδίκτυο" για μένα ισοδυναμεί με το να πω "πήγαινε στη μέση του δρόμου τη νύχτα και θα είσαι μια χαρά"», εξηγεί. 

«Τους εξηγώ συνεχώς για κάποια πράγματα που δεν είχα όταν ήμουν μικρή, για αυτά που δεν είχε ο Ράιαν όταν ήταν μικρός, πόσο σκληρά παλέψαμε, τις σκοτεινές μέρες που περάσαμε προσπαθώντας για έναν μισθό. Αλλά ποτέ δεν θα καταλάβουν πραγματικά, αν δεν το βιώσουν», σημείωσε η Εύα Μέντες.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Έχω ακόμα όλο αυτό το άγχος για το πώς θα μεγαλώσουν και ίσως το μεταδίδω και σε αυτές. Υποσυνείδητα, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κληρονομήσουν από μένα και τι δεν θέλω να κληρονομήσουν».

Διαβάστε ακόμα: Ryan Gosling – Eva Mendes: Το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Η σπάνια εμφάνισή με τις κορούλες τους (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Όταν βλέπεις την Stella MacCartney να παίρνει συνέντευξη από την Eva Mendes, λες: ”Oυάου επιτέλους οι γυναίκες έχουν αυτοπεποίθηση, είναι η εκδοχή τους" - Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr