Αλέκος Συσσοβίτης για τον Αλέκο Αλεξανδράκη: «Μου απολογήθηκε & ζήτησε συγγνώμη μήπως με ταλαιπώρησε – Εγώ τον κούραζα» (βίντεο)

Οι αποκαλύψει του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή & τη συνεργασία με τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Ο αγαπημένος Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την συνάντησή του με τον David Bowie, το μόντελινγκ, την υποκριτική και την προσωπική του ζωή.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την συνάντησή του με τον David Bowie, στο Παρίσι, την περίοδο που έκανε μόντελινγκ. 

«Είχα ένα κάλεσμα από τον Thierry Mugler. Τότε ξεκίναγα και ήταν η αρχή, ώστε να κάνω αυτό το πείραμα. Να πειραματιστώ με την μόδα. Κάποια στιγμή, ο Thierry μου είπε μετά την επίδειξη μόδας ότι θα βγούμε για ένα πριβέ δείπνο και ρώτησα ποιον θα δούμε. Πήγαμε σε ένα πολύ φημισμένο κλαμπ στο Παρίσι, ήταν μια ροτόντα πέντε καθισμάτων και έμεινα οι δύο διπλανές μου καρέκλες κενές. Μπαίνει η Iman και ο David Bowie. Εγώ βρίσκομαι στη διπλανή καρέκλα και παθαίνω σοκ, γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. ήταν μουσικός θρύλος και μια περσόνα ιδιαίτερη... Μου είπε ότι είμαι αμήχανος και του απάντησα ότι παίζω ως DJ τα βινύλιά του. Χαλαρώσαμε και περάσαμε υπέροχα».

Για τον τίτλο του εργένη: «Όλα στον αέρα και όλα ανοιχτά, τίποτα δεν αποκλείουμε! Η ταμπέλα του εργένη και του παντρεμένου, οι περισσότεροι παντρεύονται και μετά 8 στα 10 ζευγάρια είναι στα διαζύγια. Δεν είναι ένα μοντέλο ιδανικό για μένα που θα ήθελα να το υποστηρίξω με αυτόν τον τρόπο. Δεν πιστεύω σε τίποτα σε αυτή τη ζωή! Δεν το λέω γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ιδανικά, αξίες, ηθική. Τουναντίον! Δεν έχω προκαταλήψεις, δεν προκαταβάλλω τον εαυτό μου για το αύριο. Δεν μπορώ να πω ότι για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου θέλω ένα πράγμα και μόνο αυτό. Είμαι ανοιχτός, ζω το σήμερα και ότι είναι να έρθει, σας έρθει».

Δείτε το βίντεο: 


Επιπλέον, με αφορμή τη συμμετοχή του στον "Γιατρό" του Alpha είπε: «Δεν πρέπει οι ηθοποιοί να επηρεάζονται για το εάν είναι συμπαθής ο ρόλος ή όχι. Εγώ υποκρίνομαι έναν μεγαλοδικηγόρο σε ένα διοικητικό συμβούλιο ενός νοσοκομείου που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον γιατρό. Γιατί ο γιατρός έχει μια παθολογία που δεν τον αφήνει να είναι αμερόληπτος και καθόλα λογικός απέναντι στην διοίκηση μιας παθολογικής κλινικής. Παρόλα αυτά βλέπουμε στην καθημερινότητά μας τόσα άτομα να μας διοικούν, ξέρουμε τι λαμόγια είναι και όταν τους βλέπουμε είμαστε μέσα στην τρελή χαρά, τους αγκαλιάζουμε! Δεν ανοίγει καμία μύτη. Μπήκα στη διαδικασία να κάνω έναν "αντιπαθή” χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της κοινωνίας. Ποιοι ελέγχουν τα puppets που είμαστε εμείς! Και γιατί να μην υποδυθούμε τέτοιους ρόλους; Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο αυτούς τους χαρακτήρες».

Για την συνεργασία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, ο ηθοποιός ανέφερε ότι: 

«Είχα ξεχάσει αυτή τη στιγμή με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Ήταν μια πολύ κομβική στιγμή. Με πήρε η σκηνοθέτης και με πήγες στο σπίτι του για να τον συναντήσω. Εγώ τότε είχα κάνει μόνο ένα αυτοτελές επεισόδιο. Μπαίνω μέσα στο σπίτι του αείμνηστου Αλέκου Αλεξανδράκη και έχω άγχος. Πολύ φυσιολογικό. Κάποια στιγμή μας έβγαλε τσάι και είχε περισσότερο άγχος από εμένα. Τον ρώτησε η Πηγή Δημητρακοπούλου, που σκηνοθετούσε αν συμβαίνει κάτι και απάντησε: 'Όχι, έχω άγχος με τον νεαρό, γιατί θα κάνει τον γιο μου'. Σηκώνομαι, τον αγκαλιάζω, μιλήσαμε στον ενικό. Φτάσαμε σε ένα βαθμό να κάνουμε 40 λήψεις για μια σκηνή και να μου απολογείται και να μου ζητάει συγγνώμη, αν τυχόν τον ταλαιπωρώ ή του τρώω τον χρόνο ή τον δικό μου. Αν είναι δυνατόν να με ρωτάει ο Αλέκος Αλεξανδράκης αν με ταλαιπωρεί. Εγώ τον ταλαιπωρούσα».

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλέκος Συσσοβίτης θυμάται τη δραματική εμπειρία κατάδυσης που παρολίγον να κοστίσει τη ζωή του - "Θα πνιγόμασταν & οι 2" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλέκος Συσσοβίτης αποκαλύπτει: «Φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας μου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr