Ο ταλαντούχος Λούκα Γκουαντανίνο ετοιμάζεται για νέα επιτυχία - Θα σκηνοθετήσει τη καινούργια εκδοχή της ταινίας «American Psycho» - Ποιος θα πρωταγωνιστεί; (φωτό)

Δεν θα είναι ένα απλό ριμέικ της εμβληματικής ταινίας.

Ο Λούκα Γκουαντανίνο φέρεται να σκηνοθετεί μια νέα κινηματογραφική διασκευή του «American Psycho» του Μπρετ Ίστον Έλις.

Σύμφωνα με το Deadline ο σκηνοθέτης βρίσκεται «σε τελικές διαπραγματεύσεις» για να σκηνοθετήσει την επερχόμενη εκδοχή του μυθιστορήματος τρόμου, το σενάριο του οποίου θα γράψει ο Σκοτ Τζ. Μπερνς.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο πρωταγωνιστής θα είναι ο ανερχόμενος και ταλαντούχος ηθοποιός Jacob Elordi.

Πηγές υποστηρίζουν ότι το έργο του σκηνοθέτη του φιλμ «Challengers» δεν θα είναι ένα ριμέικ του «American Psycho» του 2000 της Μέρι Χάρον με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά μάλλον μια ολοκαίνουργια μεταφορά του μυθιστορήματος της Έλις.

Τα στελέχη της Lionsgate έκριναν ότι ο σκηνοθέτης ήταν η «τέλεια επιλογή για να φέρει μια νέα οπτική» στο έργο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε έναν ακόμη κορυφαίο σκηνοθέτη στη λίστα μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group, Άνταμ Φόγκελσον.

Διαβάστε ακόμα: Μάργκοτ Ρόμπι: Η πρέσβειρα της Chanel No.5 - Ετοιμόγεννη αλλά έτοιμη να κατακτήσει με το διασημότερο άρωμα τον πλανήτη (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ο νεαρός ανιψιός του Luchino Visconti έχει σχέση με τον Luca Guadagnino για 11 χρόνια – Τον σκηνοθέτη που έχρησε gay τον Daniel Craig στην σκηνή (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr