Συγκινητική στιγμή για την Τζούλια Ρόμπερτς: Εισάγει τους Dave Matthews Band στο Rock & Roll Hall of Fame (φωτό)

Έχουν σημαδέψει την προσωπική της ζωή

Η Τζούλια Ρόμπερτς είχε έναν ξεχωριστό ρόλο στην τελετή εισαγωγής στο Rock & Roll Hall of Fame το 2024 στο Κλίβελαντ.

Η δημοφιλής ηθοποιός είχε την τιμή να παρουσιάσει τους Dave Matthews Band, με τους οποίους έχει μακροχρόνια σχέση, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους "Dreamgirl" το 2005.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μοιράστηκε την προσωπική της εκτίμηση για το συγκρότημα, τονίζοντας ότι η μουσική τους έχει σημαδέψει και την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο πρώτος της χορός με τον σύζυγό της ήταν με τη μουσική του συγκροτήματος.

Φυσικά, φορούσε ένα μπλουζάκι με τυπωμένο το Logo του ονόματος τους.

"Τι νύχτα! Σε ευχαριστούμε Cleveland! Rock n Roll Hall of Fame! DMB για πάντα", σημείωσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Τα highlights της βραδιάς

Μετά από έξι, σχεδόν, δεκαετίες ενεργούς δράσης και έχοντας υπογράψει μοναδικές επιτυχίες, η Cher εντάχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Rock & Roll Hall of Fame.

Ήταν η πρώτη φορά που η Cher ήταν υποψήφια για τη συγκεκριμένη διάκριση και η Ζεντάγια ήταν εκεί για να προσφωνήσει την θρυλική καλλιτέχνιδα.

Επί σκηνής, η Ντούα Λίπα τραγούδησε ζωντανά τη μεγάλη της επιτυχία, «Believe» με τη Cher να εμφανίζεται στα μισά του τραγουδιού για να τη συνοδεύσει και στη συνέχεια προχώρησε στην ερμηνεία του «If I could turn back time».

Η σπουδαία Αμερικανίδα τόνισε στον ευχαριστήριο λόγο της ότι «άλλαξα τον ήχο της μουσικής για πάντα» και πρόσθεσε ότι παρά τα 78 της χρόνια «δεν τα παρατάω ποτέ».

Οι Kool & The Gang εντάχθηκαν και αυτοί στο Rock & Roll Hall of Fame με τον Chuck D των Public Enemy, που τους παρουσίασε, να υποστηρίζει ότι «ήταν μια διάκριση που περιμέναμε πολύ καιρό» καθώς το συγκρότημα ήταν υποψήφιο εδώ και 30 χρόνια. Οι Kool & The Gang έπαιξαν μια σειρά από επιτυχίες τους όπως τα «Hollywood Swinging», «Get Down On it», «Ladies’ Night», «Jungle Boogie» και «Celebration».

Την ίδια τιμή έζησαν το βράδυ του Σαββάτου και οι Foreigner οι οποίοι εντάχθηκαν στο Rock & Roll Hall of Fame μετά από δημόσιες εκκλήσεις που έκαναν για εκείνους οι Πολ Μακάρτνεϊ, Ντέιβ Γκρολ, Slash και Τσαντ Σμιθ με τους δύο τελευταίους να παίζουν τις επιτυχίες των Foreigner, «I want to know what love is», «Feels like the first time» και «Hot blooded». Μαζί τους τραγούδησαν η Ντέμι Λοβάτο και ο Σάμι Χάγκαρ.

Διαβάστε ακόμη: Zendaya: Το κορίτσι έχει κορμί-λαμπάδα! Με αποκαλυπτικό cut-out φόρεμα σε βραδινό event (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr