SWAROVSKI: Η Mary J. Blige φοράει Dundas, διακοσμημένο με κρύσταλλα στην τελετή Rock and Roll Hall of Fame ! (φωτό)

Πολύ εντυπωσιακό

Η Mary J. Blige φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα με ψηλό σκίσιμο και διακοσμημένο με κρύσταλλα, με halter-neck σχέδιο και ανοιχτά πλαϊνά τμήματα.

Το σύνολο συνοδευόταν από ένα υπερμεγέθες κρεμ μεταξωτό ταφτά παλτό όπερας με μακριά ουρά και με χρυσά γάντια από δέρμα nappa, καθώς και ένα χρυσό choker αλυσίδας τύπου ψαροκόκκαλο και κοσμήματα σώματος με διακοσμητικά στοιχεία, όλα διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski που εφαρμόστηκαν στο χέρι.

Η Mary J. Blige φόρεσε ένα υπερμεγέθες sleeveless trench coat με ανάγλυφη όψη κροκόδειλου, ψηλό σκίσιμο και ουρά, πάνω από ένα κορμάκι με κόσμημα, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από κρύσταλλα Swarovski.

Το σύνολο συνοδεύτηκε από ένα τεράστιο καπέλο fedora από μαύρο λουστρίνι, γάντια από λουστρίνι και ψηλές μπότες, με τις οποίες φόρεσε κρυστάλλινες μανσέτες και γκέτες αντίστοιχα.

Το κορμάκι από δέρμα και κρυστάλλινο ύφασμα είναι εντελώς καλυμμένο με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski διαφόρων μεγεθών, που τοποθετήθηκαν προσεκτικά με το χέρι.

Η κατασκευή ολόκληρου του συνόλου διήρκεσε πάνω από μία εβδομάδα.

Δείτε ακόμη:Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Business chic με καρό μπλέιζερ - Πως απογείωσε το must have item της σεζόν (φωτό)

Η πρόκληση αυτού του περίτεχνου ντυσίματος ήταν να εξασφαλιστεί ότι θα προσαρμοζόταν στις κινήσεις της Mary J. Blige σκηνής, διατηρώντας παράλληλα την δημιουργική αισθητική του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr