Λαμπερό gala για τις 3 Βασίλισσες της Σκανδιναβίας! Κατακόκκινη τουαλέτα για τη Mary της Δανίας, βελούδινη μωβ η Βικτώρια της Σουηδίας, τα Φθινοπωρινά φύλλα της πριγκίπισσας Μέτε-Μέριτ (φωτό)

Κούκλες όλες οι royals

Ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Γερμανίας, η Εξοχότητά του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, και η κ. Έλκε Μπύντενμπεντερ ήταν οι οικοδεσπότες ενός επίσημου δείπνου στο Schloss Bellevue, στην καρδιά του Βερολίνου, το βράδυ της Δευτέρας.

Η Βασίλισσα Μαίρη και ο Βασιλιάς Φρέντερικ συμμετείχαν μαζί με την πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας και τον πρίγκιπα Ντάντιελ,  την πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ με τον πρίγκιπα Χάάκον, καθώς και το προεδρικό ζεύγος της Φινλανδίας και της Ισλανδίας στο δείπνο, το οποίο ήταν τόσο επίσημο μέρος της επίσκεψης ανάληψης των καθηκόντων του βασιλικού ζεύγους όσο και μέρος του εορτασμού για την 25η επέτειο των κοινών σκανδιναβικών πρεσβειών.

Στο gala o Βασιλιάς Φρέντερικ εκφώνησε την ομιλία στα γερμανικά, και στην ιστοσελίδα του βασιλικού οίκου η ομιλία μπορεί να διαβαστεί τόσο στα δανέζικα όσο και στα γερμανικά.

Τα λαμπερά looks των royals

Φυσικά, από ένα τέτοιο βασιλικό event εμάς μας "τραβάνε" τα υπέροχα looks των κυριών.

Αρχικά, η Mary της Δανίας μαγνήτισε τα βλέμματα με μία κόκκινη τουαλέτα με σκίσιμο στο πόδι κι έναν κομψό απλικαρισμένο φιόγκο στη μέση.

Επέλεξε γόβες σε σκούρο χρώμα και το κλασσικό clutch Bottega Veneta με πέρλες, ενώ το hairstyle της ήταν επιμελημένο σε έναν σικ σινιόν κότσο δίνοντας έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια πόνταρε σε ένα ρομαντικό βελούδινο φόρεμα με μακρύ μανίκι κι εφαρμοστή γραμμή στη μέση.

Στο απόλυτο Φθινοπωρινό χρώμα, deep purple (σκούρο μωβ) ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ασορτί clutch Bottega Veneta και χρυσά κοσμήματα.

Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ ξεχώρισε με μία floral δημιουργία γεμάτη πολύχρωμα μοτίβα και κοντό μανίκι.

Μπορεί να μην είναι royal αλλά το μπλε sequin φόρεμα της οικοδέσποινας Έλκε Μπύντενμπεντερ ήταν εξίσου εντυπωσιακό που αξίζει ένα well done!

Εσάς ποιο σύνολο σας άρεσε περισσότερο;

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Mary: Υπέρκομψη με θαλασσί σύνολο στη Γερμανία - Συνδύασε παλτό, headpiece & πουκάμισο σε ίδιους τόνους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr