Χαβιέ Μπαρδέμ: Αποκάλυψε την πρώτη γνωριμία του με την Πενέλοπε Κρουζ – «Ήταν 17 & εγώ 22 – Κοιταχτήκαμε & κάτι συνέβη, ξεπερνά την λογική» (φωτό & βίντεο)

Ο Javier και η Penelope άρχισαν να βγαίνουν το 2008, ενώ δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. 

Ο κορυφαίος ηθοποιός, Χαβιέ Μπαρδέμ φωτογραφήθηκε από τη σύζυγό του, Penelope Cruz, και έδωσε μια συνέντευξή στο «The Gentleman's Journal».

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτά τους και την πρώτη τους γνωριμία. 

Για την ιστορία, ο Javier και η Penelope άρχισαν να βγαίνουν το 2008, ενώ δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. 

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήταν 17 ετών και εγώ 22. Ήταν η πρώτη της ταινία, μια από τις πρώτες μου ταινίες. Κατά τη δοκιμή κάποιων ρούχων κοιταχτήκαμε και υποθέτω ότι κάτι συνέβη. Κάτι που δεν έχει καμία εξήγηση και ξεπερνά τη λογική».

Ο ερωτευμένος Javier Bardem ανέφερε ότι ενώ δεν υπήρχε κανένα ειδύλλιο μεταξύ τους εκείνη την εποχή, επανασυνδέθηκαν 17 χρόνια αργότερα για το «Vicky Cristina Barcelona», το οποίο χάρισε στην Penelope το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Image

«Συνειδητοποιήσαμε ότι το συναίσθημα ήταν ακόμα ζωντανό. Πολύ ζωντανό. Έτυχε να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι εκείνη την περίοδο, οπότε φυσικά συνέβη αυτό που έπρεπε να συμβεί. Επίσης, έπαιξε ρόλο ότι γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον πριν από όλο αυτό τον θόρυβο, πριν από την επιτυχία. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό, το να βασίζεσαι σε κάποιον, επειδή τον ξέρεις πραγματικά και σε ξέρει πραγματικά. Εσύ με βλέπεις, εγώ σε βλέπω. Αυτό είναι σημαντικό», είπε με νόημα ο ηθοποιός. 

Image

Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά, τον 13χρονο Leo και την 11χρονη Luna. Ο ίδιος στη συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι έχει μάθει να αποδέχεται τα ελαττώματά του όταν πρόκειται για την πατρότητα. «Έχω ελαττώματα και πράγματα που πρέπει να διορθώσω. Αλλά το να μπορείς να εκπαιδεύσεις κάποιον είναι η πιο σημαντική ευθύνη

Image

Καθοδηγείς κάποιον, βοηθάς στη διαμόρφωσή του και πώς μπορείς να το κάνεις αυτό αν δεν εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου; Αν δεν αξιολογήσεις πραγματικά ποιος είσαι ως άνθρωπος; Ποιος είσαι εσύ; Και τι έχεις πετύχει; Ποια είναι τα ελαττώματά μας; Ποιες είναι οι αρετές μας;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός. 

Image

twitter

Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ηθοποιού ήταν στη σειρά του Netflix, «Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story», η οποία επικεντρώνεται στο πώς οι γιοι -Lyle και Erik- δολοφόνησαν τους γονείς τους.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ όποτε βρίσκει την ευκαιρία, δηλώνει δημόσια τον έρωτα και την ευγνωμοσύνη στην συζυγό του.

Image

twitter

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο μήνα, ο Χαβιέ απέτισε έναν γλυκό φόρο τιμής στη σύζυγό του καθώς παρευρίσκονταν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν. 

«Και σε μια γυναίκα που αγαπώ και με την οποία μοιράστηκα μια ζωή, θέλω να σε ευχαριστήσω. 

Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που είσαι. Για το πώς μπορείς να είσαι υπεύθυνη για τη ζωή, τη ζωή των παιδιών σου, τη ζωή της οικογένειάς σου, της μητέρας σου, των φίλων σου, τη ζωή των άλλων, των πολλών ανθρώπων που δεν γνωρίζεις, για τους οποίους υποφέρεις και φροντίζεις και αναμφίβολα τη ζωή αυτού του κυρίου που είναι εδώ, που σε αγαπά και σε ευχαριστεί πολύ γι' αυτό». Ο Javier Bardem δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα δυο τους παιδιά του για τη στήριξή τους.

Διαβάστε ακόμα: Penelope Cruz, ετών 50! Γενέθλια για την Οσκαρική ηθοποιό με την μεσογειακή ομορφιά - Οι ρόλοι που την ανέδειξαν & ο έρωτας με τον Javier Bardem (Φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: 50α γενέθλια-πάρτυ-Penelope Cruz: Αγνώριστος ο Χαβιέρ Μπαρδέμ - Καλεσμένοι από τον Ρόμπερτ ντε Νίρο & τον Αλμοδόβαρ, την Σάλμα Χάγιεκ & την Ιρίνα Σάικ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr