Η Ελεανόρ ανήρτησε φωτό από ιδιωτικές στιγμές της ερωμένης του πατέρα της σε site συνοδών - Η εκδίκηση με τη βοήθεια της μαμάς & της αδερφής

Η 24χρονη δεν μπόρεσε να αποδεχτεί την απιστία 

Μια «εκδικητική» γυναίκα καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης επειδή δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της πρώην ερωμένης του πατέρα της σε ιστοσελίδα συνοδών, σε μια εκστρατεία για να την ταπεινώσει δημόσια.

Η 24χρονη Ελεάνορ Μπράουν – με τη βοήθεια της μητέρας και της αδερφής της, που επίσης ήταν εν ενεργεία και πρώην αστυνομικοί – δημοσίευσε προσωπικές σεξουαλικές εικόνες και βίντεο της πρώην ερωμένης του πατέρα της, Τζεφ Μπράουν.

Η σχέση μεταξύ του συνταξιούχου αστυνομικού Τζεφ Μπράουν, 61 ετών, και της γυναίκας είχε καταστροφικές συνέπειες, αφού επέστρεψε να τους στοιχειώσει 12 χρόνια μετά το τέλος της.

Η σύζυγος του Τζεφ, Σάρα, 57 ετών, εξακολουθούσε να τρέφει μια έντονη πικρία για τη γυναίκα που σχεδόν κατέστρεψε τον γάμο της, και το 2022 έστειλε σεξουαλικές φωτογραφίες της ερωμένης στην κόρη της.

Η Ελεάνορ Μπράουν στη συνέχεια άρχισε να βομβαρδίζει τον σύζυγο της γυναίκας με τις φωτογραφίες και επίσης δημιούργησε ένα προφίλ σε έναν ιστότοπο με πωλήσεις σεξ, που ονομάζεται Beaver Street.

Ellie and Sophie Brown, pictured here with their mother Sarah, engaged in a campaign of 'bullying and harassment', the court was told
Η Ellie και η Sophie Brown, που απεικονίζονται εδώ με τη μητέρα τους Sarah, συμμετέχουν σε μια εκστρατεία «εκφοβισμού και παρενόχλησης»

Η αγγελία προσέφερε σεξουαλικές υπηρεσίες και περιλάμβανε φωτογραφίες της ερωμένης.

Περιείχε επίσης τον αριθμό τηλεφώνου του συζύγου της γυναίκας, ο οποίος έλαβε 14 μηνύματα και οκτώ κλήσεις από υποψήφιους πελάτες μέσα σε μισή ώρα από τη δημοσίευση της αγγελίας.

Και οι δύο οικογένειες έχουν καταστραφεί από τις επιπτώσεις της σχέσης.

Η Ελεάνορ Μπράουν είναι τώρα στη φυλακή και η αδερφή της, Σόφι, 26 ετών, απολύθηκε από την Αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ, όπου ήταν περιπολική αξιωματικός. Τώρα και οι δύο οικογένειες προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά από μια παράνομη σχέση που φαινόταν πως τα ζευγάρια είχαν ξεπεράσει, αλλά ξαφνικά ξέσπασε ξανά στις ζωές τους.

Σε δήλωση του θύματος, η πρώην ερωμένη – της οποίας η ταυτότητα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί για νομικούς λόγους – μίλησε για την καταστροφή που βίωσε.

Είπε: «Αν έχεις νιώσει ποτέ τόσο στεναχωρημένη που νιώθεις συνεχώς ναυτία και άγχος, θα ξέρεις πώς ένιωσα.

»Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που ο άντρας μου μου είπε τι είχε κάνει, την έκφραση πανικού και στεναχώριας στο πρόσωπό του, καθώς μου αποκάλυψε την έκταση των πράξεών της.

»Δεν μπορούσα να σταματήσω τον εφιάλτη με τις προσωπικές μου φωτογραφίες να διαμοιράζονται σε οποιονδήποτε και παντού.

»Ήταν δικές μου φωτογραφίες και αυτή τις μοιράστηκε με άγνωστα άτομα για την σεξουαλική τους ικανοποίηση.

»Η ιδέα ότι άγνωστοι χρησιμοποιούσαν τις φωτογραφίες μου με αρρώσταινε και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια γυναίκα θα έκανε κάτι τέτοιο σε μια άλλη γυναίκα. Το να πω ότι ένιωσα παραβιασμένη είναι λίγο.

»Η σκέψη ότι είχε έλεγχο πάνω μου μου προκαλεί άγχος και το μίσος που τρέφει για μένα όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ προφανές.»

Both families have been shattered by the repercussions of the affair (Pictured: Geoff and Sarah Brown in India)
Ο Τζεφ και η Σάρα

Το δικαστήριο άκουσε ότι η Ελεάνορ Μπράουν γνώριζε για τη σχέση από τότε που ήταν παιδί και με τα χρόνια είχε μετατρέψει την ερωμένη του πατέρα της – που δεν είχε γνωρίσει ποτέ – σε «καρικατούρα».

Ο Χάρι Κρόουσον, που μίλησε για την υπεράσπιση, ανέφερε ότι η οικογένεια Μπράουν δεν συζήτησε την απιστία του Τζεφ μαζί της ούτε προσπάθησε να την υποστηρίξει. Αντίθετα, όπως είπε, «την κατακεραύνωσαν και της είπαν ψέματα».

Η κρυφή πικρία για την έντονη παράνομη σχέση ξέσπασε ξανά όταν η Σάρα Μπράουν ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της ερωμένης είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, διαφημιζόμενος στο Facebook.

Το δικαστήριο άκουσε ότι εκείνη της έδειξε τη δημοσίευση στο Facebook και της έστειλε τις σεξουαλικές φωτογραφίες.

Υποκινούμενη από τη μητέρα και την αδερφή της, οι οποίες συμμετείχαν στον σχεδιασμό, η Ελεάνορ Μπράουν άρχισε να βομβαρδίζει τη σελίδα της επιχείρησης με μηνύματα.

Η εισαγγελέας Λούσι Μπράουν είπε: «Η επιχείρηση πήγαινε καλά και κέρδιζε θετικές κριτικές, αλλά στις 27 Αυγούστου 2022 η Ελεάνορ Μπράουν δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προφίλ, αποκαλώντας τη σύζυγό του “σπιτογρεμιστική πόρνη” και “αλήτισσα”.»

Αργότερα του έστειλε μήνυμα στο WhatsApp και του έστειλε τη δημοσίευση από τον ιστότοπο Beaver Street.

Του έστειλε ακόμα και ένα σύνδεσμο για το τραγούδι της Σελίν Ντιόν «It's All Coming Back To Me Now», αναφερόμενη στη σχέση της γυναίκας του.

Η κα Μπράουν είπε: «Σε απόγνωση, ο σύζυγος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Τζεφ Μπράουν, παρόλο που δεν είχε ιδιαίτερη επιθυμία να το κάνει, δεδομένου του παρελθόντος.

»Προσπάθησε να καλέσει και να στείλει μηνύματα στον κύριο Μπράουν, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν σε διακοπές στο εξωτερικό με τη σύζυγό του.

»Η Ελεάνορ Μπράουν ενημερώθηκε για την επικοινωνία μέσα από μια σειρά μηνυμάτων στο WhatsApp από τη Σάρα Μπράουν.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr