Όλγα Κεφαλογιάννη: Κέρδισε την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών – Διώχνει τον Μίνωα Μάτσα από το σπίτι – Πότε θα μπορεί να βλέπει τις κόρες του; (βίντεο)

Την πρώτη «νίκη» μέχρι στιγμής την είχε η Υπουργός Τουρισμού.

Η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα συνεχίζεται.

Την πρώτη «νίκη» μέχρι στιγμής την είχε η Υπουργός Τουρισμού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κέρδισε την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών.

Ο μουσικοσυνθέτης κέρδισε το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ θα είναι μαζί τους και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.


Το πρώην ζευγάρι είχε «ανταλλάξει» αντίθετες αιτήσεις για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα ρύθμιζε το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της και τη μετοίκησή του Μίνωα Μάτσα από την οικογενειακή εστία. 


Από τη πλευρά του ο κ. Μάτσας με τη δική του αίτηση φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε όμως και ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό. 

Μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη θα διαμένουν και τα δύο παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είμαι στα δικαστήρια για τα δύο παιδιά μου και μόνο για αυτά» -Δήλωσε με λυγμούς (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Έντονη, η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών - Τι ζητά η κάθε πλευρά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr