Πελίκο: «Θύελλα» αντιδράσεων με αηδιαστικό σκίτσο του Charlie Hebdo για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της Ζιζέλ (φωτό)

Είναι πραγματικά εμετικό, σαν να την βιάζουν ξανά...

Η Ζιζέλ Πελικό είναι μια γυναίκα πρότυπο, που παρά την φρικαλεότητα, την οποία έζησε βρήκε την δύναμη να δώσει την μάχη της και εξιλεωθεί μέσω της δικαιοσύνης.

Η Ζιζέλ Πελικό επί δέκα χρόνια ναρκωνόταν από τον συζυγό της και έπειτα την βίαζαν κατ’ εξακολούθηση άγνωστοι άνδρες. 

Ο συζυγός της που καλούσε τους διεστραμμένους αυτούς αγνώστους, τραβούσε και βίντεο από τους βιασμούς.

Τώρα είναι σαν να «βιάζεται» ξανά η άτυχη γυναίκα, καθώς σκίτσο που δημοσιεύτηκε στο γαλλικό «σατυρικό» περιοδικό Charlie Hebdo είναι άκρως αηδιαστικό.

Το σκίτσο του Felix δείχνει την Πελικό ξαπλωμένη στο κρεβάτι να κλαίει και αρκετούς άνδρες να περιμένουν γυμνοί σε σειρά.

Απέναντί τους στέκεται επίσης γυμνός ο σύζυγός της και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των βιασμών της, Ντομινίκ Πελικό με μία κάμερα στο χέρι. 

«Μία ταινία του Ντομινίκ Πελικό» γράφει η λεζάντα. 

Το σκίτσο προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στα social media με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για «αηδιαστικό σκίτσο» και «απεχθές».

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Πελικό: Κατέρρευσε στο δικαστήριο η Ζιζέλ στην περιγραφή βιαστή της – «Έψαχνα για σεξουαλική σύντροφο. Νόμιζα ότι ικανοποιούσα το ζευγάρι»

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Πελικό: 70χρονος βίαζε τη Ζιζέλ για 37 λεπτά στις διακοπές με τον σύζυγό της - Ήταν καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίησης της 14χρονης κόρης του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr