Liam Payne: Εντόπισαν ίχνη «ροζ κοκαΐνης» στον οργανισμό του – «Ήταν καθαρός για εβδομάδες – Κάποιος από το ξενοδοχείο τον προμήθευε με ναρκωτικά», λέει φίλος του (φωτό)

«Όταν έκανε check in στο ξενοδοχείο, κάποιος εκεί άρχισε να του δίνει ναρκωτικά. Τον εκμεταλλεύθηκαν», πρόσθεσε.

Ο ποπ σταρ Λίαμ Πέιν σκοτώθηκε την Πέμπτη που μας πέρασε, όταν έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου τους. 

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατό του συνεχίζονται και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αργεντίνικων ΜΜΕ ο τραγουδιστής είχε ίχνη «ροζ κοκαϊνης» στον οργανισμό του.

«Μια μερική αυτοψία διαπίστωσε ότι ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, ο οποίος πέθανε στα 31 του, είχε πολλές ουσίες στο σύστημά του όταν έπεσε μέχρι θανάτου από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του δωματίου του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 16 Οκτωβρίου. Αυτές οι ουσίες περιελάμβαναν τη “ροζ κοκαΐνη” - ένα ψυχαγωγικό ναρκωτικό που συνήθως είναι ένα μείγμα πολλών ναρκωτικών όπως η μεθαμφεταμίνη, η κεταμίνη, το MDMA και άλλα - καθώς και κοκαΐνη, βενζοδιαζεπίνη και κρακ. Ένας αυτοσχέδιος σωλήνας αλουμινίου για την κατάποση ναρκωτικών βρέθηκε επίσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του», ανέφερε σε ρεπορτάζ του το ειδησεογραφικό δίκτυο ABC.

«Μια ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σώμα του Λίαμ προσδιόρισε την παρουσία κοκαΐνης. Ένα τεστ που πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία της πόλης [του Μπουένος Άιρες] σχετικά με την ουσία που βρέθηκε στο τραπέζι του δωματίου του Λίαμ δεν επιβεβαίωσε ότι η λευκή σκόνη είναι κοκαΐνη. Ακολουθεί μια δεύτερη δοκιμή για να προσδιοριστεί η φύση του φαρμάκου», ανέφερε ο αργεντίνικος ειδησεογραφικός ιστότοπος Infobae σχετικά με τα ευρήματα στο δωμάτιο του Πέιν.

Παράλληλα φίλος του τραγουδιστή υποστηρίζει ότι ο Πέιν είχε καθαρίσει από ναρκωτικά και ότι παρασύρθηκε από εμπόρους στο Μπουένος Άιρες.

«Ο Λίαμ ήταν καθαρός για εβδομάδες. Είχε πάει σε αποκατάσταση περισσότερες από μία φορές. Είχε κάνει θεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Καλιφόρνια. Και πρόσφατα τον είχε αναλάβει ένας νέος ψυχίατρος στη Φλόριντα. Όλοι γύρω από τον Λίαμ ήλπιζαν ότι βρισκόταν στο δρόμο της ανάκαμψης. Πήγε στην Αργεντινή για να ανανεώσει τη βίζα του για τις ΗΠΑ όπου έπρεπε να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση λόγω του ιστορικού του με αλκοόλ και ναρκωτικά. Τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν καλά. Ο Λίαμ ήταν 100% νηφάλιος. Όταν όμως έκανε check in στο ξενοδοχείο, κάποια στιγμή κάποιος εκεί άρχισε να του δίνει ναρκωτικά. Ο Λίαμ είχε προσπαθήσει πολύ σκληρά για να καθαριστεί, μετά τον εκμεταλλεύθηκαν. Αυτοί οι άνθρωποι νοιάζονται μόνο για τα χρήματα. Δεν τους ένοιαζε η υγεία του», ανέφερε στενός φίλος του σταρ σύμφωνα με την Daily Mail.

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου λέγεται ότι έκρυψαν τα ναρκωτικά σε ένα κουτί σαπουνιού που οι ντετέκτιβ βρήκαν στο δωμάτιο του Πέιν μετά τον θάνατό του. 

Image

«Υπήρχαν δύο τύποι στο ξενοδοχείο που έδιναν ναρκωτικά στον Λίαμ. Έστειλαν ταξί για να μαζέψουν πακέτα για αυτόν. Ένας από τους τύπους που εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας. Αφού πέθανε ο Λίαμ, παρατήρησαν ότι ένα ταξί στάλθηκε στη διεύθυνση του σπιτιού του εργαζόμενου στην καθαριότητα. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου τον ρώτησε γιατί το ταξί είχε πάει στο σπίτι του και όταν δεν μπορούσε να δώσει εξηγήσεις απολύθηκε. Ο εργαζόμενος στην καθαριότητα και ένα άλλο μέλος του προσωπικού ανακρίθηκαν από την αστυνομία», είπε σχετικά ο φίλος το Πέιν και κατέληξε: «Ο Λίαμ έκανε τα πάντα για να μείνει καθαρός, αλλά μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο αυτοί οι άνθρωποι του πρόσφεραν αλκοόλ και ναρκωτικά».

Διαβάστε ακόμα: Liam Payne: «Έχουμε έναν πελάτη υπό την επήρεια ναρκωτικών - Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι» - Το φρικιαστικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Liam Payne: Ο 31χρονος πρώην star των One Direction βρέθηκε νεκρός - Έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr