Florence Pugh: Η συγκλονιστική μεταμόρφωση για την νέα της ταινία – Από ξανθό, κοντό καρέ, ξύρισε εντελώς το κεφάλι της (φωτό & βίντεο)

Δεν κολλάει πουθενά η ηθοποιός!

Η ταλαντούχα ηθοποιός Φλόρενς Πιου δεν διστάζει να κάνει αλλαγές για τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Η 28χρονη Αγγλίδα ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της τελευταίας της δουλειάς με τίτλο «We Live in Time» με συμπρωταγωνιστή της τον Άντριου Γκάρφιλντ.

Στην συγκινητική αυτή ταινία, η ηθοποιός υποδύεται μια γυναίκα με το όνομα Άλμουτ, μια ανερχόμενη σεφ που διαγιγνώσκεται με καρκίνο των ωοθηκών σε προχωρημένο στάδιο. 

«Το να το κάνω αυτό γι’ αυτόν τον ρόλο ήταν πραγματική τιμή και προνόμιο, το να δώσω το σώμα μου στην ιστορία ήταν κάτι για το οποίο πάντα ένιωθα πάθος και αυτοπεποίθηση. Είμαι απλά ευγνώμων. Τόσο ευγνώμων» έγραψε.

Το πριν:

Η τελευταία φωτογραφία της Φλόρενς Πίου με τα ξανθά μαλλιά της

Το μετά: 

«Το να πω ότι έχει απορροφήσει πλήρως την προσοχή και την ενέργειά μου είναι υποτιμητικό, οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη για την έλλειψη κοινοποίησης», συνέχισε. 

Η Φλόρενς Πίου με τον συμπρωταγωνιστή της Άντριου Γκάρφιλντ

Λίγα λόγια για την ταινία

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, «Η Άλμουτ (Πίου) και ο Τομπάιας (Γκάρφιλντ) έρχονται κοντά σε μια αναπάντεχη συνάντηση που αλλάζει τις ζωές τους. 

To trailer:

Καθώς ξεκινούν μία πορεία που αμφισβητείται από τα όρια του χρόνου, μαθαίνουν να εκτιμούν κάθε στιγμή της αντισυμβατικής διαδρομής που έχει πάρει η ιστορία της αγάπης τους, στο δεκαετές, βαθιά συγκινητικό ρομάντζο του σκηνοθέτη Τζον Κρόουλι».

Διαβάστε ακόμα: Florence Pugh: Η απόλυτη διαφάνεια στην ωραιότερη φούστα που είδαμε φέτος - στην επίδειξη του Valentino

Διαβάστε ακόμα: Andrew Garfield: Έλειπε η συμπρωταγωνίστριά του, Florence Pugh από το κόκκινο χαλί, όμως βρήκε την λύση – Κυκλοφορούσε με το χάρτινο ομοίωμά της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr