Αγαπημένα royal αδέρφια! Τα δίδυμα Ζακ & Γκαμπριέλα κρατιούνται χεράκι χεράκι & πάνε για πικνίκ!

Τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν έχουν ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους

Σε μία τρυφερή στιγμή απαθανάτισαν τα δίδυμα αδέρφια Ζακ και Γκαμπριέλα.

Τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν παρευρέθηκαν στο παραδοσιακό ετήσιο πικνίκ του Μονακό στις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι 9χρονοι royals φάνηκαν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου διασφαλίζοντας μία ασφάλεια!

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φορούσε ένα λευκό φουστανάκι ενώ ο Ζακ επέλεξε nude παντελόνι με ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και navy blue μπλέιζερ.

Να πούμε ότι πρώτος στη σειρά διαδοχής είναι ο Πρίγκιπας Ζακ, καθώς είναι το μεγαλύτερο αγόρι της βασιλικής οικογένειας.

Παρά το γεγονός ότι είναι δίδυμος με την Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, έχει προτεραιότητα λόγω του παραδοσιακού Σαλικού νόμου, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στους άρρενες διαδόχους.


Παραδοσιακό ετήσιο πικνίκ του Μονακό

Το παραδοσιακό ετήσιο πικνίκ του Μονακό (Traditional Monaco annual picnic) είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, συνήθως στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Γνωστό και ως "U Cavagnëtu", το πικνίκ είναι μια γιορτή που αναδεικνύει την παράδοση και την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες την ευκαιρία να συγκεντρωθούν σε ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον.

Η εκδήλωση συνήθως πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους, όπως το Parc Princesse-Antoinette, με τους συμμετέχοντες να φέρνουν φαγητό και κρασί για να μοιραστούν, σε μια ατμόσφαιρα παραδοσιακού πικνίκ.

Υπάρχουν επίσης πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως παραδοσιακοί χοροί, μουσική και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Η γιορτή αυτή είναι ένας τρόπος για τους Μονεγάσκους να γιορτάσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά και να ενισχύσουν τους δεσμούς τους μέσα στην κοινότητα.

Το πικνίκ έχει ισχυρή συμβολική σημασία, καθώς ενισχύει την παράδοση και την αίσθηση του ανήκειν, ενώ προάγει την κοινωνική συνοχή.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σαρλίν & Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα: Κούκλες με αποχρώσεις του μπλε! Αυστηρό ταγιέρ για την μαμά, κομψό φόρεμα για την μικρούλα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Royals του Μονακό: Σύσσωμη η οικογένεια κράτησε την Ολυμπιακή φλόγα - Στα λευκά η πριγκίπισσα Σαρλίν με τα διδυμάκια της, Ζακ & Γκαμπριέλα (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr