Η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Πολ Γκασκόιν εξομολογείται: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο Αλ Φαγιέντ, μπήκε σπίτι & γδύθηκε – Ήμουν 16» (φωτό & βίντεο)

Ο Αλ Φαγέντ εμφανιζόταν ως «πατρική φιγούρα», προτού τελικά της επιτεθεί σεξουαλικά.

Η Μπιάνκα Γκασκόιν είναι η κόρη του Βρετανού ποδοσφαιριστή Πολ Γκασκόιν και μίλησε για την πιο φρικιαστική στιγμή της ζωής της.

Το 37χρονο μοντέλο Μπιάνκα Γκασκόιν είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από το πρώην αφεντικό των Harrods, τον γνωστό Αλ Φαγέντ όταν δούλευε στο γνωστό πολυκατάστημα ως έφηβη.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι την έπιασε και την ανάγκασε να τον φιλήσει κατά τα εβδομαδιαία meetings.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο διαμέρισμά της και εκεί, φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών.

Ο λόγος που ξεκίνησε να δουλεύει στα Harrods ήταν επειδή αρχικά ένιωθε «ασφαλής» στην εταιρεία του Αλ Φαγέντ επειδή τον είχε προηγουμένως γνωρίσει.

Ο Αλ Φαγέντ εμφανιζόταν ως «πατρική φιγούρα», προτού τελικά της επιτεθεί σεξουαλικά.

Η Μπιάνκα, η οποία απέκτησε πρόσφατα τη δική της κόρη, είπε: «[Ο Αλ Φαγέντ] εμφανίστηκε στο διαμέρισμα, ήμουν απλώς σοκαρισμένη».

«Απλώς δεν ήξερα τι να κάνω, μπήκε μέσα και μετά με κάθισε στον καναπέ… έβγαλε τα απόκρυφα μέρη του και πήρε τα χέρια μου και προσπαθούσε να τα βάλει πάνω τους», δήλωσε.

Όταν αυτό δεν λειτούργησε, προσπαθούσε να πιέσει το κεφάλι μου στα πόδια του. Δεν ξέρω πώς, αλλά κατάφερα να απομακρυνθώ», πρόσθεσε.

Η Γκασκόιν είναι το τελευταίο θύμα που εμφανίστηκε, αφού ανακοινώθηκε ότι τα Harrods βρίσκονται στη διαδικασία διευθέτησης ορισμένων από τις 250 καταγγελίες κατά του νεκρού Αλ Φαγέντ.

Η ομάδα Justice for Harrods Survivors, που εκπροσωπεί τους κατηγόρους, είπε ότι οι δικηγόροι τους συνεργάζονταν με 147 γυναίκες.

Διαβάστε ακόμα: Θύμα εργαζόμενη του Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ on camera: Περιγράφει την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από το αφεντικό της – Βάζει τα κλάματα & δεν αντέχει

Διαβάστε ακόμα: Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Η ανατριχιαστική & άρρωστη ατάκα που είχε πει στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα – «Η royal έτρεμε μετά τη συνάντηση» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr