Η Άννα Βαγενά θυμάται τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Αχ έπρεπε να είσαι εδώ να έβλεπες τα εγγόνια μας» (φωτό & βίντεο)

«Ο Λουκιανός κουράστηκε και πήγε να ξεκουραστεί», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Άννα Βαγενά βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Buongiorno» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον αείμνηστο σύζυγό της, Λουκιανό Κηλαηδόνη. 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην ίδρυση του θεάτρου «Μεταξουργείο» το 1999, που ξεκίνησε μαζί του.

«Ήταν το 1999 τέτοια εποχή που ξεκίνησε το θέατρο Μεταξουργείο με τον άντρα μου, Λουκιανό Κηλαιδόνη. Πήραμε αυτόν τον χώρο για να κάνουμε αυτά που ονειρευόμαστε, και όπως θέλουμε. Το κάναμε με κόπο. Έχουμε ανεβάσει περίπου 50 παραστάσεις από τότε. Νομίζω βοηθήσαμε με την παρουσία μας την αναβάθμιση της περιοχής», δήλωσε η ηθοποιός, τονίζοντας τη συμβολή τους στην καλλιτεχνική ανάπτυξη της περιοχής.

Δείτε το βίντεο: 


Η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε επίσης, στην απώλεια του Λουκιανού και τη συνέχιση του έργου του: «Όπως λέω, ο Λουκιανός "κουράστηκε" και πήγε να "ξεκουραστεί", και συνεχίζουμε εμείς, οι κόρες μας και οι συνεργάτες μας. Δεν γίνεται χωρίς συνεργάτες τίποτα, συνεχίζουμε και πάμε πολύ καλά. Όλα αυτά γίνονται με σκληρή δουλειά, εντιμότητα και συνέπεια. Αυτό μας σώζει».

Κλείνοντας, η Άννα Βαγενά εξομολογήθηκε τη σκέψη της για τον άντρα της όταν βλέπει τα εγγόνια τους στο θέατρο: «Όταν είναι στο θέατρο τα εγγόνια μου, θα ήθελα να είναι ο Λουκιανός εκεί να τους δει. Κοιτάζω τα εγγόνια μας και λέω: ρε Λουκιανέ, έπρεπε να είναι εδώ να τα βλέπει».

vagena

Για την ιστορία, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και η Άννα Βαγενά ήταν μαζί πάνω από 40 χρόνια και μόνο ο θάνατος κατάφερε να τους χωρίσει. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1972 στα τελευταία γυρίσματα του "Προξενιού της Άννας".

Παρέμειναν ερωτευμένοι μέχρι το τέλος της ζωής του μουσικοσυνθέτη. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας, ο Λουκιανός άφηνε ραβασάκια στην αγαπημένη του, εκφράζοντας έτσι τα συναισθήματα του.

Το ζευγάρι απέκτησε 2 κόρες και ο μουσικοσυνθέτης πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, το 2017.

Διαβάστε ακόμα: Η Άννα Bαγενά στον καναπέ του Στούντιο 4: «Δεν έχω κάνει ούτε μπότοξ, δεν μπορώ να μοιάζω σαν τη μάγισσα της Χιονάτης ή να έχω φρύδια σαν τον Παπαγιαννόπουλο τον συγχωρεμένο»

Διαβάστε ακόμα: «Έφυγε» από την ζωή ο Λουκιανός Κηλαηδόνης σε ηλικία 74 ετών - Το θρυλικό «Πάρτυ στη Βουλιαγμένη» που άφησε εποχή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr