«Γλυκές αλχημείες»: Το νέο, όλο «γλύκα» περιοδικό του Στέλιου Παρλιάρου κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου-Μην το χάσετε!
Το νέο περιοδικό του Στέλιου Παρλιάρου κυκλοφορεί από τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων.
Το νέο περιοδικό του Στέλιου Παρλιάρου κυκλοφορεί από τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων.
Ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης συνεργάζεται με τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων υπογράφοντας ένα περιοδικό γεύσης ξεχωριστό, γεμάτο γλυκές αλχημείες!
Στο πρώτο τεύχος που κυκλοφορεί 27/3 θα βρείτε:
Μια αναδρομή στην προσωπική πορεία του Στέλιου Παρλιάρου στη ζαχαροπλαστική, μέσα από τις συνταγές 15 γλυκών που ο ίδιος ξεχωρίζει και αγαπάει ιδιαίτερα.
Μοναδικές συνταγές για κουλούρια και γλυκές προτάσεις για τις ημέρες της νηστείας ώστε να μην λείψει σε κανέναν η γεύση. Επίσης ιδέες για να κάνετε μόνοι σας τα γλυκά της βάφτισης και να κλέψετε τις εντυπώσεις.
Ακόμα ο Στέλιος μας ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη, συστήνοντας μας τα πιο άγνωστα στους πολλούς γλυκά της και στρώνει μαζί με φίλους ένα ξεχωριστό ανοιξιάτικο τραπέζι με δροσερά γλυκά, κατάλληλα για την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου.
Στις Γλυκές αλχημείες που κυκλοφορούν! Στα περίπτερα στις 27/3!
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr