Οι καλύτεροι και ωραιότεροι ξενώνες για το Πήλιο, το Βουνό των Κενταύρων! (φωτό)

Ζούμε την καλή ζωή στη χειμερινή εκδοχή της. Καθαρός αέρας, τζάκια που δεν σβήνουν ποτέ σε ρομαντικά δωμάτια, κελαρυστά νερά κάτω από χιλιόχρονα πλατάνια και έγνοιες που κατρακυλούν από τους γκρεμούς ως τη θάλασσα.

Ζούμε την καλή ζωή στη χειμερινή εκδοχή της. Καθαρός αέρας, τζάκια που δεν σβήνουν ποτέ σε ρομαντικά δωμάτια, κελαρυστά νερά κάτω από χιλιόχρονα πλατάνια και έγνοιες που κατρακυλούν από τους γκρεμούς ως τη θάλασσα.


 
Valeni Boutique Hotel Στην είσοδο του χωριού, με εντυπωσιακούς καμπύλους πέτρινους τοίχους και θέα που φτάνει από το Βόλο και τη θάλασσα ως τη Μακρινίτσα. Επιλογή σας η Honeymoon Deluxe σουίτα με τζάκι και υδρομασάζ. Ιδανικό ξεκίνημα της μέρας με πλούσιο, σπιτικό πρωινό στο V Bar & Restaurant όπου επιστρέφετε για ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών με το Βόλο να απλώνεται μπροστά σας. Ρομαντικό καταφύγιο ηρεμίας το Valeni Spa με χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ, πισίνα και hot spots τα θερμαινόμενα καθίσματα για χαλάρωση (Πορταριά, τηλ.: 24280 90206, www.valeni.gr, από €80 το δίκλινο με πρωινό).





  Iakovakis Suites Spa Πολυτελής διαμονή σε αρχοντική διακόσμηση, μοντέρνο αλλά και πεντάστερο service. Στη σουίτα σας θα έχετε τζακούζι και υδρομασάζ. Μπορούν να κανονίσουν για εσάς μια μικρή τελετή γευσιγνωσίας με ξινόμαυρο του Κτήματος Βογιατζή στο ατμοσφαιρικό κελάρι του ξενοδοχείου, υπό το  φως των κεριών (Κορώπη, Άφησσος, τηλ.: 24230 22004, www.iakovakis-suites.gr, από €120 η σουίτα με πρωινό.             Αρχοντικά Καραμαρλή Σε προνομιακή θέση που βλέπει το Βόλο και όλο το Δυτικό Πήλιο, διαθέτει κομψά δωμάτια διακοσμημένα με έργα τέχνης, αυθεντικά κομμάτια από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη και όμορφα φωτιστικά από ιταλική γκαλερί. Στα συν το All Day Lounge Bar Cafe με ατμόσφαιρα εποχής στο εσωτερικό του και βεράντα μοιάζει να αιωρείται πάνω από το Βόλο (Μακρινίτσα, τηλ.: 24280 99570, www.archontikakaramarlis.gr, από €65 το δίκλινο με πρωινό).            12 Months Luxury Resort Απόλυτη πολυτέλεια σε ένα “μικρό χωριό” στο δάσος που ατενίζει το Αιγαίο. Επιλέξτε τη deluxe sea suite με τζάκι και υπέροχη θέα στη θάλασσα και κάντε δώρο στο έτερον ήμισυ μια περιποίηση σοκολατοθεραπείας με απολέπιση, μασάζ και μάσκα σοκολάτας (Τσαγκαράδα, τηλ.: 24260 48894-5, 12hotel.gr, από €135 το δίκλινο με πρωινό). - See more at: http://www.arttravel.gr/index.php?category=17&article=5053#sthash.p7ScA…;
Iakovakis Suites Spa Πολυτελής διαμονή σε αρχοντική διακόσμηση, μοντέρνο αλλά και πεντάστερο service. Στη σουίτα σας θα έχετε τζακούζι και υδρομασάζ. Μπορούν να κανονίσουν για εσάς μια μικρή τελετή γευσιγνωσίας με ξινόμαυρο του Κτήματος Βογιατζή στο ατμοσφαιρικό κελάρι του ξενοδοχείου, υπό το  φως των κεριών (Κορώπη, Άφησσος, τηλ.: 24230 22004, www.iakovakis-suites.gr, από €120 η σουίτα με πρωινό.
 
 


 
Αρχοντικά Καραμαρλή Σε προνομιακή θέση που βλέπει το Βόλο και όλο το Δυτικό Πήλιο, διαθέτει κομψά δωμάτια διακοσμημένα με έργα τέχνης, αυθεντικά κομμάτια από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη και όμορφα φωτιστικά από ιταλική γκαλερί. Στα συν το All Day Lounge Bar Cafe με ατμόσφαιρα εποχής στο εσωτερικό του και βεράντα μοιάζει να αιωρείται πάνω από το Βόλο (Μακρινίτσα, τηλ.: 24280 99570, www.archontikakaramarlis.gr, από €65 το δίκλινο με πρωινό).
 
 



12 Months Luxury Resort Απόλυτη πολυτέλεια σε ένα “μικρό χωριό” στο δάσος που ατενίζει το Αιγαίο. Επιλέξτε τη deluxe sea suite με τζάκι και υπέροχη θέα στη θάλασσα και κάντε δώρο στο έτερον ήμισυ μια περιποίηση σοκολατοθεραπείας με απολέπιση, μασάζ και μάσκα σοκολάτας (Τσαγκαράδα, τηλ.: 24260 48894-5, 12hotel.gr, από €135 το δίκλινο με πρωινό).



Δείτε τα υπόλοιπα στο arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr