Έλειπε η Κέιτ και «χόρευε» η Kate Moss που την... «έπεσε» στον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε φιλανθρωπικό Gala στο Παλάτι με σπόνσορα τον Ralph Lauren (βίντεο & φωτό)

Ένα φιλανθρωπικό γκαλά διοργάνωσαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλεντον, το βράδυ της Τρίτης και από αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν δημοφιλείς παρουσίες, όπως η Cate Blanchett, η Helena Bonham Carter και η Emma Watson, αλλά και τα παγκοσμίως γνωστά σούπερ μόντελ Kate Moss και Cara Delevingne.



Ωστόσο, αν και θα ήθελαν να δουν από κοντά τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, ατύχησαν. Η Κέιτ Μίντελντον επέλεξε να κάνει... babysitting στον πρίγκιπα Γεώργιο.



Μάλιστα, η Kate Moss απογοητεύτηκε τόσο, που δεν έχασε χρόνο να την... πέσει στον πρίγκιπα Γούλιαμ, ρωτώντας τον ευθέως: «Πού είναι η γυναίκα σου; Δεν είναι εδώ; Τι κρίμα!», εμφανώς ειρωνευόμενη την απουσία της Κέιτ.



Το θέμα είναι πως η «κοκαϊνομανής» Kate Moss, όπως την αποκαλεί το δημοσίευμα της DailyMail, αλλά και η Cara Delevingne, της οποίας φωτογραφίες με κοκαΐνη και χασίς έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, βρέθηκαν καλεσμένες στο εν λόγω γκαλά. Τα μεγάλα χρηματικά ποσά που συνεισφέρουν είναι η απάντηση.





Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Ralph Lauren, που έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr