Απολαύστε τις 15 ωραιότερες παραλίες των Σποράδων - Χρυσαφένιες αμμουδιές, γαλαζοπράσινα νερά και πεύκα ως εκεί που σκάει το κύμα συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο (φωτό)

Μια τους και μόνο φωτογραφία είναι ικανή να μας κάνει να ετοιμάσουμε βαλίτσα για να βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά τους. Σε αυτό το απίθανο γαλάζιο με το καταπράσινο φόντο.

Μια τους και μόνο φωτογραφία είναι ικανή να μας κάνει να ετοιμάσουμε βαλίτσα για να βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά τους. Σε αυτό το απίθανο γαλάζιο με το καταπράσινο φόντο. Χρυσαφένιες αμμουδιές, πεύκα μέχρι εκεί που σκάει το κύμα και σκηνικό που κάνει μονίμως το γύρο του κόσμου. Εμείς επιλέξαμε μερικές από τις αμέτρητες υπέροχες παραλίες των Σποράδων και σας τις παρουσιάζουμε.
 

 
Αλόννησος
 
Άγιος Δημήτριος Για τους περισσότερους είναι η καλύτερη παραλία του νησιού ενώ πολλές φορές έχει μπει στη λίστα με τις καλύτερες παγκοσμίως. Είναι πολύ μεγάλη με καταγάλανα διάφανα νερά, κατάλευκα βότσαλα που τις δίνουν ένα εξωτικό χρώμα ενώ απέναντί της βρίσκεται το μικρό νησάκι Περιστέρα.



Κοκκινόκαστρο Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού χάρη στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα των απότομων βράχων, τη βαθιά γαλάζια θάλασσα, την κίτρινη άμμο, τις πολύχρωμες πέτρες και τα πράσινα πεύκα. Προσεγγίζοντας την παραλία από ψηλά, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα του τεράστιου κόκκινου γκρεμού που συνεχίζει μέχρι βαθιά μέσα στη θάλασσα σχηματίζοντας ένα μικρό ακρωτήρι. Στο βυθό της υπάρχουν ερείπια αρχαίας πόλης.





Δείτε τις υπόλοιπες παραλίες στο arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr