Πάμε μια βόλτα για βουτιές στην Ίο; Το νησί του Ομήρου και του Ελύτη με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα & τα κατάλευκα εκκλησάκια μας περιμένει!

48 ώρες στην Ίο.

Ημέρα Πρώτη

Το νησί του Ομήρου και του Ελύτη, ενηλικιώνεται και ξορκίζει διακριτικά το παρελθόν σε minimal bar, boutique ξενοδοχεία και εστιατόρια με άποψη. Ανακαλύψτε το άλλο πρόσωπο της Ίου: αυτό του ανεμοδαρμένου νησιού με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, του άνυδρου κυκλαδίτικου τοπίου με τα κατάλευκα εκκλησάκια που αντανακλούν το φως του Αιγαίου, του νησιού που αγάπησαν ο Γαΐτης, ο Ζαν-Μαρί Ντρο, ο Χέλμουτ Καντ, ο εικαστικός πρεσβευτής της Ίου, και βέβαια ο Ελύτης.
 

 
10πμ.
Check in στο Liostasi, το κορυφαίο ξενοδοχείο στο νησί και μέλος των Small Luxury Hotels of the World. Έχει σκαρφαλώσει σε μια γραφική  ανηφοριά της Χώρας με εντυπωσιακή θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Θα βρείτε πολυτελή δωμάτια και σουίτες, πισίνα, pool bar, εξωτερικό jacuzzi, εξαιρετική κουζίνα στο εστιατόριο Grandma's και spa για αναζωογονητικές θεραπείες (Χώρα, τηλ.: 22860 92140, www.liostasi.gr).

Διαβάστε τη συνέχεια στο arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr