Γλώσσα με πέστο και προσούτο ογκραντέν μας φτιάχνει ο καλός μας Άκης Πετρετζίκης με μαεστρία!

Νόστιμο πιάτο με ένα καλό αλλά ίσως ακριβό ψάρι. Σαφώς δεν είναι για οικογένεια αλλά είναι ένα φαγητό να το απολαύσετε με το έτερο σας ήμισυ σε μια ιδιαίτερη μέρα..

Νόστιμο πιάτο με ένα καλό αλλά ίσως ακριβό ψάρι. Σαφώς δεν είναι για οικογένεια αλλά είναι ένα φαγητό να το απολαύσετε με το έτερο σας ήμισυ σε μια ιδιαίτερη μέρα..



Ευχαριστούμε τον Άκη Πετρετζίκη και το oisyntagesmoy.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Χρόνος Εκτέλεσης : 45 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: 1
Μερίδες: 2

Υλικά
500 γραμμάρια ψάρι γλωσσα φιλέτο
5 φέτες προσούτο
παρμεζάνα
2 σκελίδες σκόρδο, Βασιλικό
κάσιους
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Τυλίγουμε τα φιλέτα ψαριού με μισή φέτα προσούτο. Ετοιμάζουμε την πέστο πατώντας όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Αλοίφουμε ένα πυρέξ με την πέστο, βάζουμε το ψάρι από πάνω, τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 220 βαθμούς στο grill.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr