H τέλεια συνταγή για τις πιο λαχταριστές, τραγανές και νόστιμες γαρίδες με λαροδίγανη! Γιαμ γιαμ!

Πλένουμε τις γαρίδες. Δε χρειάζεται να είναι καθαρισμένες από το κέλυφος...

Τι χρειαζόμαστε:

  • γαρίδες
  • 1 ποτηράκι νερό
  • λάδι
  • λεμόνι
  • ρίγανη
  • (πιπέρι)

 

Πώς το κάνουμε:

Πλένουμε τις γαρίδες. Δε χρειάζεται να είναι καθαρισμένες από το κέλυφος.

Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα τηγάνι να σιγοβράσουν με ένα ποτηράκι νερό. Τις αφήνουμε μέχρι να απορροφηθεί το νερό.

Στη συνέχεια χτυπάμε στο μούλτι το λεμόνι, το λάδι, τη ρίγανη και λίγο πιπεράκι αν θέλουμε. Το χύνουμε στο τηγάνι, το βάζουμε στη φωτιά ίσα ίσα μέχρι να πάρει βράση.

Τέλος σερβίρουμε με το ζουμί σε ένα βαθύ μπολ ή πυρέξ και είναι έτοιμο.

Διατροφή χωρίς γλουτένη

Για να γίνει η συνταγή ασφαλής για αυτούς που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη κάντε τα εξής:

βεβαιωθείτε για τις γαρίδες αν είναι κατεψυγμένες.

Πηγή:sintagesthspareas.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr