Χώρισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος από την αγαπημένη του Νάνσυ Λεονάρδου-Άδοξο τέλος στην 4χρονη σχέση τους

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης, έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης, έδωσαν τέλος στη σχέση τους.
Οι δυο τους θεωρούνταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ταιριαστά ζευγάρια από τον χώρο της πολιτικής ενώ κάποιοι υποστήριζαν πως δεν αργεί η ώρα που ο πρώην υπουργός θα παντρευτεί την αγαπημένη του< γράφει το toratora.gr.



Από τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα, το ζευγάρι περνούσε τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του πρώην Υπουργού στον Λυκαβηττό. Η γοητευτική εφοπλίστρια ήταν πάντα στο πλάι του και μαζί σύχναζαν κυρίως στο Κολωνάκι και στα νότια προάστια.
Ενίοτε έχουν φωτογραφηθεί και σε ρομαντικές αποδράσεις εκτός πρωτεύουσας, στην Πάτμο, στον Παρνασσό, στις Σπέτσες και συχνά στη Μύκονο.
Την Ανοιξη που πέρασε, σε μια κοινή τους έξοδο στο REX για την παράσταση «Πρόβα νυφικού» του Εθνικού Θεάτρου, την παράσταση είχε κλέψει το δαχτυλίδι που κοσμούσε το δεξί της χέρι και όλοι μίλησαν για επισημοποίηση της σχέσης και το γάμο που δεν αργούσε να έρθει.
Φέτος είχαν ξεκινήσει τις διακοπές τους από τον Ιούλιο στη Μύκονο και ήταν από τους πρώτους που απαθανατίστηκαν να κάνουν ευτυχισμένες διακοπές στη θαλαμηγό φίλου τους που τους φιλοξενούσε. Στο τέλος Αυγούστου, είδαμε και πάλι φωτογραφίες του πρώην Υπουργού στις παραλίες της Μυκόνου. Μόνο που αυτή τη φορά, ο Σπηλιωτόπουλος εμφανίστηκε με πατεριτσες και νάρθηκα στο πόδι, καθώς ανάρρωνε από το χειρουργείο για τη ρήξη του αχίλλειου τένοντα.
Μέχρι πριν από έναν μήνα, ο πρώην υπουργός είχε στο πλευρό του τη σύντροφό του, η οποία του στάθηκε όσο κανένας στο πρόβλημα υγείας που του είχε παρουσιαστεί με το πόδι του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr