Jennifer Lawrence για τις γυμνές φωτογραφίες: ''Δεν είναι ένα σκάνδαλο - Είναι σεξουαλική παρενόχληση'' (φωτό)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Jennifer Lawrence, φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του Vanity Fair, μιλώντας για πρώτη φορά για τις γυμνές της φωτογραφίες, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο μετά από επίθεση χάκερ.

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/cinema/article3070292.ece/BINARY/w460/Jlaw1.jpg

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο", δήλωσε η ηθοποιός, εκφράζοντας την αηδία της για το γεγονός ότι είναι στόχος μόνο και μόνο επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

"Δεν έχω δώσει δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Είναι το σώμα μου, θα έπρεπε να είναι η επιλογή μου και το γεγονός πως δεν είναι επιλογή μου είναι ολοκληρωτικά αηδιαστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο", είπε χαρακτηριστικά.

Η Jennifer Lawrence περιέγραψε τα συναισθήματά της αμέσως μετά τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της, λέγοντας ότι ξεκίνησε να γράψει μια απολογία και κατάλαβε ότι στην πραγματικότητα δεν έχει ευθύνη, ούτε η ίδια, ούτε κάποια που βρέθηκε ή θα βρεθεί στη θέση της.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης - News247.gr

"Μπήκα στον πειρασμό να γράψω κάτι μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, αλλά καθε τι που προσπάθησα να γράψω με έκανε είτε να κλαίω είτε να θυμώνω. Ξεκίνησα να γράψω μια απολογία, αλλά δεν έκανα κάτι για το οποίο πρέπει να ζητήσω συγνώμη", σημείωσε η διάσημη ηθοποιός.

Εμφανώς οργισμένη και με αφορμή την εισβολή στην προσωπική της ζωή και της φωτογραφίες της, επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό όχι "σκάνδαλο", αλλά "σεξουαλική παρενόχληση".

"Βρισκόμουν σε μια υγιή, υπέροχη σχέση για τέσσερα χρόνια. Ζούσαμε μακριά ο ένας από τον άλλον και το αγόρι σου έχει δύο επιλογές: ή θα κοιτάζει πορνό ή εσένα. Δεν είναι ένα σκάνδαλο. Είναι σεξουαλική παρενόχληση. Είναι αηδιαστικό. Ο νόμος πρέπει να αλλάξει και εμείς πρέπει να αλλάξουμε. Τα sites είναι υπεύθυνα για ό,τι συμβαίνει. Και μόνο το γεγονός πως κάποιος μπορεί να εκτεθεί σεξουαλικά και να παραβιαστεί η ιδιωτική του ζωή και η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό κάποιου είναι να βγάλει κέρδος από αυτό, με ξεπερνάει. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε τόσο μεγάλη απόσταση από την ανθρωπιά. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιοι είναι τόσο επιπόλαιοι, απρόσεκτοι και άδειοι. Εχουμε επιλογή. Δεν χρειάζεται να είσαι ένας άνθρωπος που διαδίδει αρνητικότητα και ψεύδη για να ζήσεις. Μπορείς αντί γι' αυτό να κάνεις κάτι καλό. Να είσαι καλός. Ας κάνουμε όλοι αυτήν την επιλογή και τα πράγματα θα είναι καλύτερα", είπε η διάσημη ηθοποιός.

Ο τίτλος της συνέντευξης, στο Vanity Fair ήταν "Θύτης και Θύμα", μια ευθεία αναφορά στο ρόλο της στο "Hunger Games" και την ιστορία με τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών που αναστάτωσε το Χόλιγουντ.

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr