Κίνηση ευαισθητοποίησης από την εκρηκτική Τζόρνταν - πουλάει το πλούσιο στήθος για να βοηθήσει στην καταπολεμηση του καρκίνου του μαστού! (φωτό)

Οι περισσότεροι τη γνωρίζουν και την αποκαλούν με το καλλιτεχνικό της όνομα, Τζόρνταν, αλλά η Κέιτι Πράις ξεκίνησε την ριάλιτι καριέρα της με το κανονικό της όνομα.  Το μοντέλο που ζει προκαλώντας με τις καμπύλες και τα νάζια του και συζητιέται για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις με επίκεντρο το στήθος, ξαφνιάζει με μία περίεργη απόφαση.

http://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_43494/upl544b75dc282da.jpg

Η ίδια ανακοίνωσε στην εφημερίδα «The Sun» την απόφασή της να δημοπρατήσει το στήθος της για φιλανθρωπικούς σκοπούς! Δεν κάντε λάθος, αυτό ακριβώς είπε. Πώς θα το κάνει, όμως; 

http://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_43494/upl544b75e92ba92.jpg

Φωτογραφίες: EPA


Όπως η ίδια δήλωσε, θέλει να πουλήσει τα παλιά εμφυτεύματα σιλικόνης που έχει φυλάξει ως.... ενθύμια μετά από την αντικατάσταση τους με καινούρια και τα χρήματα που θα εξασφαλίσει να τα δώσει σε ίδρυμα που ασχολείται με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού! Για την Κέιτι Πράις, φαίνεται ότι τίποτα δεν πρέπει να πηγαίενι χαμένο, ιδίως αν έχει καλό σκοπό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr