Αποκλειστικό : Η Κόρα Καρβούνη μιλάει στο eirinika.gr για το χθεσινό βραβείο της του Β γυναικείου ρόλου στα «Ελληνικά όσκαρ»

Ρώτησα την Κόρα Καρβούνη πως ένοιωσε όταν άκουσε το όνομα της και την βράβευση της στην χθεσινή απονομή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ρώτησα την Κόρα Καρβούνη πως ένοιωσε όταν άκουσε το όνομα της και την βράβευση της στην χθεσινή απονομή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου:



«Αισθάνθηκα χαρά , ταραχή , δικαίωση , συγκίνηση , μεγάλη συγκίνηση .... Όλα τα συναισθήματα μαζί . Αλλά κυρίως έτρεμα , έτρεμα ολόκληρη μόλις ανακοινώθηκε το όνομα μου .



Ποιός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρες στο τηλέφωνο για να μοιραστείς μαζί του την χαρά σου;

Χαχά κανείς ... γιατί επίτηδες δεν είχα πάρει μαζί μου το τηλέφωνο μου . Ήθελα ήρεμη και απερίσπαστη να απολαύσω την τελετή της βράβευσης. Βέβαια αμέσως μετά μίλησα με την μητέρα μου και τις αδελφές μου που ήταν επίσης πολύ συγκινημένες . Μέσα στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών που έγινε η απονομή , ήταν παρόντες και οι περισσότεροι φίλοι μου και συνάδελφοι μου που με γέμισαν αγκαλιές ...



Το J.A.C.E είναι μία δυνατή ταινία , μία παραγωγή που δεν θυμίζει καθόλου ελληνικό στυλ , σάρωσε μαζί με το δικό σου βραβείο , έλαβε 6 συνολικά . Ο δικός σου ρόλος ;

Ο ρόλος μίας Αλβανής πόρνης που ζει στον υπόκοσμο αλλά κρατάει την τρυφερότητα και τις εικόνες της παιδικής ηλικίας μέσα σε ένα βίαιο κόσμο. Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης σκηνοθέτησε μία εξαιρετική ταινία, μια υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα



Κόρα στο θέατρο φέτος είχες μία εξίσου επιτυχημένη σεζόν αφού το έργο κράτησε ως τώρα και θα κλείσετε το Πάσχα . Που οφείλεται η επιτυχία της Ευριδίκης σου?

Εγινε πάλι σε καιρό κρίσης μία προσεγμένη δουλειά από κάθε άποψη , σκηνικών κουστουμιών και φυσικά cast . Είμαστε ένας καλός θίασος με ένα δυνατό έργο Ο κόσμος το οσφραίνεται αυτό και ανταποκρίνεται .



Και το καλοκαίρι ;
Περιμένω την ανακοίνωση του Φεστιβάλ γιά να δώ που θα παίξω τελικά . Μου έχουν προτείνει ρόλους σε μερικά από τα έργα που θα παρουσιαστούν σε Επίδαυρο και Ηρώδειο ..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr