Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Είμαι ερωτευμένος, είμαστε σε σχέση 9 μήνες» - Πως γνώρισε τη αγαπημένη του Τζένη Οικονόμου (βίντεο)

«Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή», λέει ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, δηλώνοντας ερωτευμένος.

Επιπλέον τόνισε, ότι τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική του ζωή, δεν τα διαβάζει και δεν τον αφορούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε τα εξής: «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος».


 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εκτός από τη αγαπημένη τους Τζένη Οικονόμου μίλησε για την περίοδοι που κινδύσε η ζωή του, επί εποχής "17Ν", για τον Απόστολο Γκλέτσο και την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιος για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον Απόστολο Λύτρα.

Τι είπε για τον Απόστολο Λύτρα

Στην ίδια συνέντευξη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σχολίασε και την ποινική δίωξη του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Όπως είπε: «Ήμουν από τους πρώτους συναδέλφους που είχαν πει ότι η ποινική δίωξη του Απόστολου Λύτρα ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή. Άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση. Πιστεύω ότι έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια στην υπόθεση Λύτρα. Ο άνθρωπος δείχνει να έχει μετανιώσει. Στα μπουζούκια πήγε να ξεσκάσει. Όταν έχεις περάσει κάποιον χρόνο στην φυλακή, αντιδράς με τον τρόπο που επιλέγει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr