Ακόμη δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ταυτοποιήθηκαν-βρέθηκαν τα ίχνη τους στο βαν με το οποίο διέφυγαν μετά τη δολοφονία της 25χρονης στην Κόρινθο

Γενετικό υλικό των καταζητούμενων Αλβανών κακοποιών, Ilir Kura και Cala klement, οι οποίοι είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων, βρέθηκε στο αυτοκίνητο τύπου VW Transporter, το οποίο εντοπίστηκε την Κυριακή στη Μάνδρα Αττικής.

Γενετικό υλικό των καταζητούμενων Αλβανών κακοποιών, Ilir Kura και Cala klement, οι οποίοι είχαν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων, βρέθηκε στο αυτοκίνητο τύπου VW Transporter, το οποίο εντοπίστηκε την Κυριακή στη Μάνδρα Αττικής, σύμφωνα με τα όσα γράφει το ethnos.gr.



Από την πρώτη εξέταση του συγκεκριμένου οχήματος, εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 35χρονου Ερμάλ Ντρεμπάτα ή Λίτα.
Στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε και γενετικό υλικό του 36χρονου επικίνδυνου κακοποιού Μαριάν Κόλα.
Από τις νέες έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε και γενετικό υλικό των Ilir Kura και Cala klement.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι οι καταζητούμενοι, καθώς και οι συμπατριώτες τους που σκότωσαν την 25χρονη στα Ισθμια Κορινθίας, μετά τη ληστεία σε ταβέρνα, έχουν καταφύγει στην Αθήνα.
Εκτιμούν, επίσης, ότι τους φιλοξενούν φίλοι τους με τους οποίους σχετίζονται από παλιότερες παράνομες υποθέσεις και δεν αποκλείουν ν΄ αρχίσουν και πάλι τις ληστείες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr