MadWalk: Μόδα και μουσική μαζί ετοιμάζονται να... κάνουν πασαρέλα την Τετάρτη 17 Απριλίου!

Το 3o MadWalk, The Fashion Music Project ετοιμάζεται να ανοίξει και φέτος τις πόρτες του στο κοινό, την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο κέντρο Αθηνών Αρένα.

Το 3o MadWalk, The Fashion Music Project ετοιμάζεται να ανοίξει και φέτος τις πόρτες του στο κοινό, την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο κέντρο Αθηνών Αρένα.

Το MadWalk, The Fashion Music Project είναι ένα project που συνδυάζει με δημιουργικότητα τη μόδα και τη μουσική και στο οποίο καθιερωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με δημοφιλείς καλλιτέχνες, σε μια κοινή εκδήλωση με Live Performances και ανατρεπτικά Fashion Shows.

Tο φετινό MadWalk, The Fashion Music Project θα παρουσιάσουν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη. Φέτος, στην εκδήλωση συμμετέχουν 7 ταλαντούχοι σχεδιαστές, οι Apostolos Mitropoulos, Deux Hommes, Dimitris Petrou, Konstantinos Melis by Laskos, Natar Georgiou, Sotiris Georgiou και Stelios Koudounaris. Με την επιμέλεια του fashion director Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ως σκηνοθέτη stage, οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν εμπνευσμένα fashion shows, που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις – έκπληξη των καλλιτεχνών, προσφέροντας ένα θέαμα γεμάτο μόδα και μουσική.


Μαζί με τους σχεδιαστές, τη σκηνή θα μοιραστούν οι καλλιτέχνες: Courtney, Demy, Freaky Fortune, Koza Mostra, Meλιsses, Playmen, Stan, 1550, Θωμαή Απέργη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Τάμτα, Ελένη Φουρέϊρα και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ