Πάρτι, επιδείξεις μόδας, συναυλίες - Να πως ζει η πιο πλούσια γυναίκα της Βρετανίας

Η Kirsty Bertarelli αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά η πλουσιότερη γυναίκα της Βρετανίας για το 2015 σύμφωνα με την λίστα πλουσίων της Sunday Times. Και όπως κάθε δισεκατομμυριούχος, έτσι και η Kirsty ζει μια αξιοζήλευτα ζωή. 

Γεννήθηκε το 1971 στην πόλη Stone στο Staffordshire, είναι παντρεμένη από το 2000 με τον πλουσιότερο άνθρωπο της Ελβετίας, τον Ernesto Bertarelli και η περιουσία της αγγίζει τα 14,3 δισ. δολάρια (μεγαλύτερη δηλαδή από αυτή της Βασίλισσας Ελισάβετ και της συγγραφέας του Χάρι Πότερ JK Rowling μαζί).

Πολύ θα ήθελαν να έχουν μια ζωή σαν της Kirsty. Όμως η ίδια από μικρή έμαθε να είναι προσγειωμένη παρά τις ανέσεις που είχε. Ως έφηβη στις καλοκαιρινές της διακοπές δούλευε στο εργοστάσιο του πατέρα της και η μητέρα της την ενεθάρρυνε να ασχοληθεί με την ποίηση.

Σε ηλικία 17 ετών πήγε σε πρακτορείο μόντελινγ και λίγo αργότερα, το 1988 στέφθηκε Μις Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι της άνοιξαν και οι πόρτες στην μουσική βιομηχανία, αφού πέρα από ποιήματα έγραφε και τραγούδια.

Το 1997, και σε ηλικία 26 ετών γνώρισε σε ένα δείπνο τον Ernesto Bertarelli τον οποίο και παντρεύτηκε 3 χρόνια αργότερα. Έτσι μέχρι να κλείσει τα 30 της είχε καταφέρει να γίνει μια καταξιωμένη συγγραφέας, σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών.

Το 2000 έγινε η πλουσιότερη γυναίκα της Βρετανίας, και γι΄αυτό θα πρέπει να ευνοεί τον σύζυγό της ο οποίος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελβετία.

Όπως η ίδια έχει δηλώσει κατά διαστήματα, της αρέσει να περιποιείται τον σύζυγο και τα παιδιά της γι' αυτό κάθε πρωί φροντίζει να τους ετοιμάζει μόνη της το πρωινό τους.

Από το 2008 και έπειτα η Kirsty και ο Ernesto μοίρασαν τη ζωή τους μεταξύ της Ελβετίας και του Λονδίνου. Τα Πάρτι, οι επιδείξεις μόδας και το τραγούδι ήταν αυτά που κυριαρχούσαν στη ζωή της.

Αλλά αυτό που από πάντα ήθελε να κάνει ήταν να γίνει μια pop τραγουδίστρια. Έτσι, το 2009 υπέγραψε με την Universal και κυκλοφόρησε το πρώτο της single "Don't Say," το Δεκέμβρη εκείνου του έτους ενώ το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της album με τίτλο "Elusive," το οποίο αναρριχήθηκε στα Ελβετικά charts στην 20η θέση.

Από εκεί και ύστερα τα πράγματα στο επαγγελματικό της τομέα έχουν μπει σε μια σειρά και η μία επιτυχημένη συνεργασία διαδέχεται την άλλη.

Χωρίς αμφιβολία η Kirsty Bertarelli ζει μια παραμυθένια ζωή που πολλοί θα ήθελαν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ