Το πρώην κορίτσι του Πρίγκιπα Harry, η Cressida Bonas θρηνεί την αδελφή της Pandora - "Πέθανε ύστερα από 25 χρόνια μάχης με διαφορετικούς καρκίνους"

Δύσκολες στιγμές για την 35χρονη ηθοποιό

Η Cressida Bonas απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στην «αγαπημένη αδερφή» της Pandora Cooper-Key σε μια τελετή μνήμης την Παρασκευή

 «Η καρδιά μου είναι για πάντα δεμένη με τη δική σου», είπε η 35χρονη ηθοποιός για την Pandora, που ασχολούνταν με την κεραμική και πέθανε τον Ιούλιο σε ηλικία 51 ετών μετά από 24 χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η Κρέσι, πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, παρευρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στο Τσέλσι, στο δυτικό Λονδίνο, με τους φίλους της, συμπεριλαμβανομένου του γιου της βασίλισσας Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς, και του ανιψιού της Σερ Μπεν Έλιοτ.

Ο πατέρας της Pandora, Esmond Cooper-Key, πέθανε το 1985 σε ηλικία 42 ετών.

Άλλα μέλη της οικογένειας που έδωσαν το "παρών" ήταν η ετεροθαλής αδερφή της Pandora, Isabella Calthorpe και η κουνιάδα της Holly Branson, κόρη του μεγιστάνα της Virgin Sir Richard Branson, η ηθοποιός Gabriella Wilde, η σταρ των Poldark, της οποίας ο πατέρας, John Anstruther-Gough-Calthorpe, είναι πρώην σύζυγος της μητέρας της Pandora, Lady Mary-Gaye.

Μία από τις φίλες της Pandora, η Σερένα Κουκ, μοιράστηκε ιστορίες από τα ταξίδια τους στη Λατινική Αμερική.

In 2000, aged 26, Pandora was diagnosed with Paget's disease, a rare cancer of the milk duct and went on to also suffer from Sarcoma and other cancers

«Η δημιουργικότητα της Pandora [ήταν] πάντα εμφανής καθώς διακοσμούσε τους ξενώνες και τα hostels με το ιδιαίτερο στυλ της», είπε.

Η Pandora συνέχισε να εργάζεται για τη Vivienne Westwood ως σχεδιάστρια τσαντών για μια δεκαετία μετά τη διάγνωσή της, πριν φύγει για να κάνει το πρώτο της παιδί.

Μόλις πέντε εβδομάδες μετά τη γέννα, της είπαν ότι είχε σάρκωμα στο αριστερό της μάτι και στην περιοχή του κόλπου.

Τα σαρκώματα είναι κακοήθεις όγκοι που είναι τόσο σπάνιοι που ένας γιατρός μπορεί να περιμένει να δει μόνο έναν ή δύο στην καριέρα του.

Υπάρχουν περίπου 670 σαρκώματα οστών που διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Even months before her death, Pandora remained positive as she praised her 'amazing' family. Above L-R: Isabella Branson, Georgiana Anstruther, Pandora

Αλλά σύντομα ακολούθησε η δυσάρεστη είδηση ​​ότι η Pandora είχε έναν άλλο όγκο στο μάγουλό της, ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία, καθώς και έναν στο πίσω μέρος της μύτης της.

Το 2016, πέρασε από ένα στάδιο αρκετών επιληπτικών κρίσεων, οι οποίες μερικές φορές την οδηγούσαν σε απώλεια των αισθήσεων για μια εβδομάδα.

Αλλά ακόμα και όταν πάλευε με την ασθένεια, μόλις πριν από δύο χρόνια η Pandora ξεκίνησε μια επιχείρηση κεραμικών, την Curzon Blue, αφού ερωτεύτηκε τα γυάλινα σκεύη στην αγορά Portobello.

Το όνομα έχει μια εγκάρδια σημασία πίσω από αυτό, μαζί με ένα συγκινητικό νεύμα στη μητέρα της. «Λέγεται Curzon Blue επειδή το πατρικό όνομα της μητέρας μου είναι Curzon και ο τέταρτος σύζυγός της έφτιαξε ένα κοκτέιλ που ονομάζεται Curzon blue», είπε εκείνη την εποχή.

Καθ' όλη τη διάρκεια της μάχης της με διάφορους όγκους, και παρόλο που ένιωθε αδύναμη, η Pandora συνέχισε να εργάζεται στην επιχείρησή της και να μοιράζεται την αγάπη της για τα γυάλινα σκεύη τόσο στο website της όσο και στο Instagram της.

Μέχρι το τέλος της ζωής της, εξακολουθούσε να ταξιδεύει στις αγορές αναζητώντας γυαλί για την επιχείρησή της, λέγοντας ότι έφερε μια αίσθηση ανακούφισης στη μάχη για την υγεία της.

Even as she battled the disease, just two years ago Pandora started a ceramics business, Curzon Blue, after she fell in love with glassware at Portobello Market

Ωστόσο, η Pandora αποκάλυψε ότι φέτος ήταν η πιο δύσκολη χρονιά όταν μίλησε πριν από πέντε μήνες.

«Τους τελευταίους μήνες, μάλλον ήμουν πιο κοντά στο να νιώσω κατάθλιψη από ποτέ και δεν είμαι καταθλιπτικό άτομο», είπε, καθώς αντιμετώπιζε την τρίτη δόση της ανοσοθεραπείας. «Ήταν πολύ τρομακτικό. Υπήρξαν μέρες που ήμουν σαν να μην αντέχω τον πόνο. Αλλά μετά υπάρχει κάτι μέσα μου που αναπηδά ».

In 2016, she went through a stage of having several seizures, which would sometimes lead to her becoming unconscious for a week

Η Pandora είχε αποκτήσει δύο γιους με τον τηλεοπτικό παραγωγό Matthew Mervyn-Jones πριν χωρίσουν.

Ακόμη και μήνες πριν από το θάνατό της, η Pandora παρέμεινε θετική καθώς επαίνεσε την «καταπληκτική» οικογένειά της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός, ήταν σε τρίχρονη σχέση με τον Πρίγκιπα Χάρι μέχρι το 2014.

Είναι παντρεμένη με τον κτηματομεσίτη Harry Wentworth-Stanley.

Διαβάστε ακόμη: Mυστικός γάμος της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Πρίγκιπα Χάρι - Η Κρεσίντα Μπόνας είπε το ναι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ