Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: "Εδώ και 15 χρόνια ζω με έναν άντρα απλό φίλο μου - Επιβιώνω με 1.500 ευρώ το μήνα" (βίντεο)

Τι αποκαλύπτει η σύζυγος και χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλάει αποκλειστικά στο «Happy Day» για τον Ανδρέα Παπανδρέου, το σημερινό ΠΑΣΟΚ που δεν θυμίζει σε τίποτα το κόμμα των ένδοξων χρόνων, τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ αποκαλύπτει και για πρώτη φορά το αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στην ίδια και τον άνθρωπο που ζει μαζί τα τελευταία 15 χρόνια.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το κόμμα είναι πια το ΠΑΣΟΚ. Και δεν το πιστεύω εδώ και χρόνια. Δεν θα επέλεγα κανέναν από τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος. Δεν ψηφίζω πια ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά, πριν αναφερθεί στους υποψήφιους για την ηγεσία του κόμματος.

«Δεν έχω καμία επαφή με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος για το ΠΑΣΟΚ. Η Άννα Διαμαντοπούλου είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ πολλά χρόνια πριν. Δεν έχει τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ. Ο Μιχάλης Κατρίνης είναι καλός άνθρωπος από ό,τι μαθαίνω, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Αλλά δεν το έχει το ηγετικό. Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης, και διευθυντής του γραφείου του για χρόνια. Αυτό εμένα με κάνει να αισθάνομαι ανασφάλεια. Τη Νάντια Γιαννακοπούλου δεν την ξέρω, αλλά ούτε αυτή μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός κόμματος», σημείωσε.


«Είχε ακουστεί ότι σε μια δημοπρασία που έγινε δόθηκαν τα εμβληματικά γυαλιά του, αυτά τα έχω εγώ και δεν μου ζητήθηκαν ποτέ. Έχω κρατήσει τις γραβάτες, τα κοστούμια και κάποια λίγα αντικείμενα, όλα δεν μπορείς να τα κρατήσεις. Τον Ανδρέα τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου εκεί πάνω».

Σε ό,τι αφορά τη ζωή της, η ίδια αποκάλυψε ότι, αφού κατάφερε να αποπληρώσει τα χρέη της, πλέον ζει με έναν μισθό 1.400 ευρώ.

«Έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με την εφορία, έφυγαν τα σπίτια από πάνω μου και το μόνο που κατόρθωσα ήταν να ξεχρεώσω, και αυτό ήταν για εμένα μια μεγάλη ανάσα. Σήμερα δεν χρωστάω πουθενά και ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ», είπε.

Η ίδια μίλησε, ακόμη, για τη συγκατοίκησή της με έναν καλό της φίλο, αναφέροντας: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν πολύ καλό μου φίλο. Τον νιώθω σαν αδελφό μου, δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα ερωτικό μεταξύ μας».

Διαβάστε ακόμη: Το άγνωστο περιστατικό πριν τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε ότι θα με χτυπήσει» - Το αποκάλυψε η Δήμητρα Λιάνη (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο δικός μου Θεός» - Το παρασκήνιο του θρυλικού νεύματος του πολιτικού (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ