To χειμωνιάτικο «Βalthazar» επιστρέφει ανανεωμένο & με καινούργια απαλά χρώματα
Ελαφρώς ανανεωμένο, με καινούργια πιο απαλά χρώματα στη σάλα του, κάπως πιο λιτό, τον Χριστόφορο Πέσκια ήδη από το καλοκαίρι στην κουζίνα του, και την Tζένη Χρονοπούλου και πάλι στην ομάδα του, το «Balthazar» έκανε χειμερινό come back την Παρασκευή 9/10.
Ο σεφ, στη δεύτερη του σεζόν, δημιουργεί ένα πιο προσωπικό μενού, πιο ιδιαίτερο, με τις fusion αναφορές που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του: ανάμεσα στα πιάτα που προτείνει, μοβ περουβιανή πατατοσαλάτα με ταρτάρ σολομού, διάφραγμα με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από γαλοτύρι Δωδώνης και σπαγγέτι caccio e pepe με guanciale σε τσιπς και αρσενικό Νάξου.
Όσο για τη μπάρα του κοσμικού, κεφάτου bar-restaurant έχει και αυτή τις αλλαγές της. Την cocktail list υπογράφει ο Γιώργος Μαριδάκης. Μόλις το επισκεφτούμε αναμείνατε πιο εκτενή αναφορά. Μέχρι τότε, να σας πω ότι σκέφτονται να εγκαινιάσουν το Κυριακάτικο brunch. Δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη, αλλά ακούγεται πολύ καλή ιδέα.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr