Η νέα τρέλα στην Ιταλία για επιδόρπιο: Ταλιατέλες ή πένες από σοκολάτα με φράουλες & ξηρούς καρπούς
Οι Ιταλοί έχουν ένα περίεργο τρόπο να εξελίσσουν τα ζυμαρικά τους και να δημιουργούν καινούργιες και περίεργες γεύσεις και συνδυασμούς.
Αυτό, όμως, που πολλοί δεν θα περίμεναν, είναι τα… σοκολατένια ζυμαρικά Pasta al Gianduiotti.
Στα ζυμαρικά αυτά χρησιμοποιείται σοκολάτα μαύρη ή λευκή και φουντούκια σαν γλυκιά σάλτσα, ενώ η πάστα επιλέγεται να έχει φαρδύ σχήμα, σαν ταλιατέλες για πιο πλούσια γεύση, αλλά και πένες ή όποιο άλλο σχήμα ζυμαρικού θέλει ο καθένας.
Mάλιστα η ποικιλία στις σάλτσες είναι μεγάλη, αφού φρούτα, ξηροί καρποί και σαντιγί συνδυάζονται ιδανικά για ένα απόλυτα γευστικό αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr