House of Hammer: Στο φως οι κανιβαλιστικές ορέξεις του Άρμι Χάμερ – «Θα φάω τα κομμάτια σου» έλεγε στα παραλίγο θύματα του (φωτό & βίντεο)

Ο κληρονόμος μιας δυναστείας κολασμένων

 

Με το τετράγωνο πιγούνι και το μπλε χρώμα των ματιών του, ο Άρμι Χάμερ μοιάζει να ξεπήδησε από το παρελθόν των αριστοκρατικών ανδρών του Χόλιγουντ, όπως ήταν ο Κάρι Γκραντ.

Το κοινό τον γνώρισε από την ταινία «The Social Network» και αναγνώρισε το ταλέντο του στο φιλμ «Call Me By Your Name», όπου έπαιζε ένα γοητευτικό καθηγητή που ερωτεύτηκε ένα 17χρονο αγόρι. Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι θα μάθουν όλες τις λεπτομέρειες των βίαιων σεξουαλικών του φαντασιώσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο κανιβαλισμός, όπως αυτές αποκαλύπτονται στο ντοκιμαντέρ «House of Hammer».

Στα τρία επεισόδια του ξετυλίγεται η μεγάλη τύχη του Αμερικανού ηθοποιού, που δεν είναι μόνο ωραίος και ταλαντούχος, αλλά και κληρονόμος μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές περιουσίες της Αμερικής. Σταδιακά αποκαλύπτεται ότι πίσω από τον εντυπωσιακό 35χρονο, πατέρα δύο παιδιών, κρύβεται ένας βιαστής, σύμφωνα με καταγγελία πρώην συντρόφου του, που φοβήθηκε ότι θα την σκότωνε, ένα νοσηρό μυαλό, όπως αποκάλυψαν δεκάδες άλλες, που μίλησαν τον τελευταίο χρόνο για τις σεξουαλικές του διαστροφές και την λατρεία του για τον κανιβαλισμό.

 

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ο Χάμερ τους έλεγε πυκνά συχνά ότι θα «τους κόψει το κεφάλι», θα «ξεριζώσει την καρδιά τους για να την κρατήσει στα χέρια του» και θα «φάει τα κομμάτια τους». Κι ενώ ο Χάμερ, όπως θα δουν οι θεατές βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στο πυρ το εξώτερον από το Χόλιγουντ, αφού εξαιτίας του σκανδάλου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ταινία «Marry me», που γύριζε με την καυτή Τζένιφερ Λόπεζ, στους κοσμικούς κύκλους της Αμερικής κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, αφού όλοι ήξεραν ότι το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά.

Συγκεκριμένα όπως επιβεβαιώνει στο ντοκιμαντέρ και η Κέισι Χάμερ, θεία του Αμερικανού ηθοποιού, που εμφανίζεται και  στο trailer του, ο Άρμι προέρχεται από μια οικογένεια γνωστή για τις σεξουαλικές της διαστροφές, την αγάπη της στις ναρκωτικές ουσίες, τη διαφθορά και τη βία.

Ο προπάππους του, Αρμάντ, ιδιοκτήτης της εταιρείας Occidental Petroleum, που έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη ανεξάρτητη πετρελαϊκή εταιρεία, στον κόσμο ήταν κατάσκοπος των Σοβιετικών. Ο παππούς του, Τζούλιους, διοργάνωνε όργια με ναρκωτικά κάθε είδους, κακοποιούσε τα παιδιά του και σήκωνε το όπλο του απέναντι σε όποιον δεν έκανε ότι του έλεγε, ενώ ο πατέρας του, Μάικλ, έχει έναν θρόνο του σεξ ύψους 2 μέτρων στα αρχηγεία του ινστιτούτου Armand Hammer Foundation στην Καλιφόρνια.

 

Τα πάντα γύρω από αυτή την οικογένεια είναι ένα πραγματικό «Χάος», σχολίαζε πρόσφατα ένας φίλος της στο Vanity Fair, μια λέξη που καθόλου τυχαία έχει επιλέξει να κάνει μεγάλο τατουάζ πάνω στο σώμα του ο Άρμι Χάμερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ